Tökburger

2012. október 25. - Feiertag Erik

Közeledik a Halloween, így mi sem természetesebb, hogy az amerikai központú cégek nekiállnak mindent tökösíteni meg denevéresíteni meg csontvázasítani, olykor még a honon kívül is, ahogyan a BurgerKing teszi azt Japánban - hol máshol?

Azért van benne egy kis csavar. Az október 26-án induló szendvicsben nem az a klasszikus sárgás tök lesz, hanem kabocha, egy zöld, kb. dinnye méretű téli "tökféleség", amit általában Japán tök néven emlegetnek (legalábbis az USA-ban, itthon még soha nem hallottam/láttam ezt a nevet). Ebből két szelet lesz a burgerben, meg még marhahúspogácsa, bacon, saláta, és egy egész fura, krémes szósz, melynek alapját egy rakás mag adja: Szezám, földimogyoró, mandula, kesudió és mogyoró.

A szendvics ára 310 Yen (830 HUF) lesz, de "pár dollárral többért" (+100 Yen; 270 HUF) választható lesz a "tök - bomba" opció, melynek keretén belül kettő helyett 10 szelet kabocha kerül a szendvicsbe, melyek nagy része valószínűleg az első harapásnál úgy szanaszét csúszik, hogy fogyaszthatatlanná teszi azt. Ezen kívül a promóció ideje alatt minden rendelés tökössé tehető; 60 Yenért (160 HUF) két szelet kabocha üti a bucidat.

Forrás: Brandeating
Kép: Franchise Herald

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr476306351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása