Mindenki bekaphatja a király Brie-jét!

2023. augusztus 16. - Feiertag Erik

Avagy visszatérő kedvenccel és egy új burgerrel támad a Burger King!

kings_selection.png

"Valódi francia-amerikai fejedelem" került a kínálatba, plusz a King's Roasted Onion, ami nem rossz, de a Whiskey BBQ verzió azért jobban megdobogtatta volna a gyomrom.

King's Brie: fényes zsemle, pikáns szósz, friss saláta, paradicsomszeletek, brie sajt, 150 grammos, tűzön grillezett gourmet húspogácsa

King's Roasted Onion: 150 grammos marhahúspogácsa, 4 szelet bacon, pirított hagyma, Roasted Onion szósz, cheddar sajt, paradicsom, saláta és ketchup

mac_cheese_lover.png

Ezen kívül nem írtam még róla, de vissza tért a Mac & Cheese Lover (panírozott sajtos makaróni, jégsaláta, pikáns chili cheese szósz, ketchup és pirított hagyma) marha vagy csirkehússal. Úgyhogy a sajtimádók most megint jól fognak lakni a Burger King éttermeiben.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5518193987

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása