ÓRIÁS hamburger

2012. április 02. - Feiertag Erik

Végre megint kupon hír, az utóbbi időben kicsit elhanyagolták a hamburgeres ajánlatokat. Viszont most szerencsére visszatértek, konkrétan a KuponVilág bevásárlókocsikat emelgető pálcikaemberkéi. Törjön ki a forradalom! Két fős kuponról van szó, ennek megfelelően az ajánlat két "óriás házi hamburgerről és házi steak burgonyáról", öntetről és limonádéról (2x3dl) szól. Mindez fél áron 3380 forint helyett 1690-ért. Alig drágább egy mekis promóciónál. Lassan tényleg eljön az idő, amikor már árban is jobban megéri az ilyen helyeken "gyorskajálni", mint a nemzetközi láncok éttermeiben.

A leírás szerint, ez más mint a magyaros retroburger, meg az étteremláncok "egyenburgerei". Ehhez képest, puff, telenyomják csalamádéval. Epic Fail? Teljes mértékben. Azért nézzük mit is tud egy ilyen óriás hamburger:

A hamburgerek 17 cm átmérőjűek saláta, uborka, paradicsom, lilahagyma, házi csalamádé, príma öntet, és házi húspogácsa (15 dkg) van bennük. Kérhetjük sajtos vagy gombás variációban.

Ez a gombás dolog jól hangzik, szerintem jobban megéri mint simán sajtosan kérni, az azért nem olyan kiemelkedő extra. Ma már bárhol lehet egy szelet sajtot kérni a burgerbe, de azért a gomba még ritkaság.

További részletek:

  • Az ajánlat két fő részére érvényes
  • Minden kuponos vásárló törzsvásárlói kártyát kap ajándékba,mely felhasználható a későbbiekben minden házhozszállításnál!
  • A kupon csak helyben történő fogyasztásra érvényes!
  • Telefonos bejelentkezés szükséges: +36 1 218 40 60
  • A kupon 2012. április 3. és 2012. június 2. között érvényes

Louis Prima Pizzéria

1092 Budapest, Ráday u. 61.

www.primapizzeria.hu

Telefon: +36 1 218 40 60

Nyitva tartás: minden nap 11:00 és 23:00 óra között

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása