Il Treno: Mexikói Ínyencségek

2012. január 24. - Feiertag Erik

Az Il Trenonál gondoltak egyet, és a helyett, hogy valami új, valami még olaszosabb étellel bővítették volna választékukat, áteveztek amerikába, és egy benga kaktusz árnyékában leitattak egy mesterszakácsot, akit aztán kukorica- és babkonzervek közt átcsempésztek hazánkba. Comprende?

il_treno_mexiko.png

Olasz, mexikói, görög, kínai talán ez a négy legelterjedtebb konyha, a többi gyorsétteremlánc is sűrűn nyúl hozzájuk, ha valami érdekeset akarnak tálalni. Ezzel nincs semmi baj, amíg finom és igényes ételeket kapunk, és az étlapot olvasgatva ez most sincs másként. Hat új főételt kapunk, és egy levest, meg persze maradt a Mexikói pizza (Pizzaszósz, sajt, sonka, paprika, kukorica, bab, pfefferone, tejföl).

GRANDE BURRITO BÉLSZÍNCSÍKOKKAL (2690,-): Cheddar sajttal, babpürével, sült paprikával, jalapeno paprikával, friss zöldségekkel, guacamole és salsa szószokkal

GRANDE BURRITO PULYKAMELL CSÍKOKKAL (1990,-): Cheddar sajttal, babpürével, sült paprikával, jalapeno paprikával, friss zöldségekkel, guacamole és salsa szószokkal

GRANDE FAJITA BÉLSZÍNCSÍKOKKAL (2690,-): lilahagymával, kaliforninai paprikával, cheddar sajttal, guacamole és salsa szószokkal

GRANDE FAJITA PULYKAMELL CSÍKOKKALL (1990,-): ilahagymával, kaliforniai paprikával, cheddar sajttal, guacamole és salsa szószokkal

GRANDE QUESADILLA BÉLSZÍNCSÍKOKKAL (2490,-): Cheddar sajttal, guacamole és salsa szószokkal

GRANDE QUESADILLA PULYKAMELL CSÍKOKKAL (1890,-): Cheddar sajttal, guacamole és salsa szószokkal

MEXIKÓI SAJTLEVES (690,-): Tortila chipsszel és jalapeno paprikával, cheddar sajttal. Kérjük jelezze, ha a csípős jalapeno paprika nélkül kéri!!

Ezen kívül találtam még az étlapon egy bizonyos Bandidas Csípős Pennét (mexikói babos tészta, bélszín csíkokkal). Mivel nem vagyok rutinos az Il Treno kínálatában, nem tudom, hogy ez valami régi dolog, vagy a többi mexikói étellel került be a kínálatba.

Az árakból jól látszik, hogy ez nem valami "Zsebpénzbarát ajánlat", bár az adagok méretéről nincs információnk. Ennyi pénzért véleményem szerint azért pofátlanság lenne, ha nem laknánk jól vele, bár ez elég szubjektív dolog. Minden jel arra mutat, hogy az árban nincsen benne ital, úgyhogy ezt még külön meg kell venni, így szinte az összes ajánlattal könnyedén 2000 forint felé kerülhetünk, a drágább termékekkel viszont még a 3000-et is súrolhatjuk alulról. Ennek ellenére mindenkit arra buzdítok aki teheti, hogy próbáljon ki egyet-egyet, ezek az ételek sajnos Magyarországon elég ritkák, ilyen rendes Burrito, Fajita azért nem terem minden bokorban. Quesadillát azért nem soroltam ide, mert azt bármelyik Guruban rendelhetünk, ahogyan én is tettem pár hete.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr366306477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása