Amerika Csillagai: Los Angeles Grill

2011. november 17. - Feiertag Erik

 A meki elég döcögösen, de végül áttért az Amerika Csillagai 2-re, mely túl nagy változást nem hozott, New York Klasszik maradt, Chicago Barbeque ment, helyette pedig jött a Los Angeles Grill, hurá, végre méltó kihívóra lelt a Brazer. Az már más kérdés, hogy legyőzi-e.

Az új burger a McDonald's-tól már megszokott, hosszúkás csirkeszendvics sémát követi. A buci nem sokat változott a legutóbbi promóció óta, csupán annyi történt, hogy a magokat kukoricadarára cserélték, óvakodjatok tőle fekete ruhában. A kifliben a grillezett csirkehúson kívül saláta, bacon, paradicsom, lilahagyma, meg egy sárgás szósz található. Utóbbi valami mustáros dolog, viszont nekem folyton az MBH féle torma-szósz jutott róla eszembe. Egyébként finom, és kellően intenzív, nem nyom el semmit, pont jó.

A szendvics egyetlen hibája, hogy a hús túl száraz, legalábbis nekem. Jó, nem fog torkon akadni, senki sem fog megfulladni tőle, de korántsem oly szaftos, mint a Brazer megoldása, vagy hogy házon belül említsek konkurenst, a Grillezett húsos McWrapé. Persze, ez lehet az étterem sajátossága (Astoria), talán tovább, vagy erősebben sütik itt a húst, a Chicago Barbeque-ban lévő húsnak is volt egy kicsit keményebb kérge, de míg ez a marhahúspogácsának jól áll, a könnyen kiszáradó csirkemellnek kevésbé.

Összességében nem lett rossz a meki új csirkés próbálkozása, de semmi extra. Egyedül a szósz ami különlegesebb, meg talán a hús, de a fent említett ok miatt utóbbi nem épp előnyére vált a szendvicsnek. 4/5-re még így is jó, nekem ennyire futotta. Nem egy újrakóstolós fajta. Ajánlani azoknak tudom, akik épp mekiben vannak, és grillezett húsos akármit akarnak enni. Kategórián belül a cég összes ilyen termékét veri (van valami állandó grillcsirkés burger, ciabattában, ami erőteljesen a fullasztó kategória).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr96306504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása