Grillezett húsos McWrap

2011. szeptember 26. - Feiertag Erik

A KFC Brazer családja sikeresen megbarátkoztatott a grillezett hússal, mint gyorséttermi kajával, és ki is próbáltam az egyik konkurens cég termékét, mely a meki Brazer Twisterét, a grillezett húsos McWrap-et, és hát izé, a legnagyobb baj az, hogy nem csak a csirkehús rosszabb.

Kezdem a pozitívumokkal, ebből úgy is kevesebb van - haha -, na jó nem, csak kevésbé fontos dolgok. Egyrészt a tekercs jól össze van rakva (KFC-s haverjával ellentétben), nem folyik szanaszét, a húsok nem menekülnek előlünk és hasonlók. Meg ugye a jó öreg McWrap papírdoboz, középen szétjön és útközben is falhatunk. Persze, a tortilla alja itt is bele van ragadva a dobozba, de már megszoktuk, mondhatni széria hiba, és egyszerűen meg is oldható a dolog. A másik dolog ami tetszett, az úgy alapjáraton a tortilla íze, nekem jobban ízlik, mint amit a Twisterhez használnak. Talán kicsit vastagabb, szeretem rágni a tésztát.

Akkor térjünk át az ízre, és élvezzük hogy rombolhatunk, porig zúzhatunk és kritizálhatunk, mi úgyis jobban csinálnánk, meg miegymás. A McWrapok alapvetően tök egyformák, az egyetlen különbséget a hús jelenti, marhahús, rántott csirke vagy grillezett csirke. Paradicsom, majonéz, salsa szósz, sajt, saláta, meg persze a hús, ők vannak felcsavarva egy szép kerek tortillába. Mivel grillezett húsról van szó, megint el kell mondanom, hogy a képeken száraznak tűnt, de igazából nem az, biztos unjátok már, úgyhogy abba is hagyom.

Az alapvető baj, hogy túl erős a salsa. Várjatok, rosszul mondtam. Az apavető baj, hogy az egész olyan, mintha salsát ennénk némi tortillával. Igen, azt hiszem így jó lesz. Az egész tekercs evése közben csak a piros öntetet éreztem. A saláta, a sajt, a majonéz mintha ott se lennének, sőt, talán ott sem voltak, kiugrottak vécére, közben meg elvitték a McWrapjukat, van ilyen. Vagy nincs.

Gondoltam kiveszek egy darab húst, megkóstolom milyen lenne ha kevesebb szósz lenne a cuccban. Nem volt egy nagy élmény, íztelen volt, semmilyen volt, mintha elfelejtették volna megfűszerezni. A só, meg a bors, meg a többi fűszer biztosan kiugrott vécére, és mire visszaértek, már kivitték a McWrapot. Úgy látszik, ez egy ilyen nap volt.

3/5, azt hiszem ez most így ennyit ér. Jól csúszik, magában talán jobb üzlet is mint menüben, főleg, ha úton van az ember. Legközelebb - már ha lesz legközelebb - jobban örülnék, ha a salsa szósz ugrana ki a mosdóba, persze, amilyen szemét alak biztosan visszaérne, még mielőtt kiadják a kaját. McWrap menstruáció. Igen, azt hiszem, ennek voltam a tanúja.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr636306527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása