Alpesi Hetek

2010. december 15. - Feiertag Erik

 Itt a tél, elköltöznek a költöző madarak, elköltöznek a sízők, és leköltözik a földre a hó. Ennek örömére, vagy épp azért, hogy legyen benne valami öröm, ittvannak az Alpesi Hetek a McDonaldstól!

Rösztiburger: Hüpp, itt muszály elmorzsolni egy-két könncseppet, hisz ezzel a szendviccsel kezdődött meg a blog pályafutása tavaly, december 25.-én. De még ezt leszámítva is nagyon lehet örülni neki, mert ha nem csalnak az emlékeim, egy nagyon eltalált burgerről van szó. Sajtos szalonnás buci van teletömve minden jóval. Husi, bacon, sajt, és sajtszósz, na meg persze a tócsni (röszti) amiről a szendvics a nevét kapta. Elvileg írok róla majd új tesztet, bár ha nem lesz nagy különbség a tavalyihoz képest akkor lehet hogy mégsem.

Csirke Cordon Bleu: Ilyen is volt tavaly, csak nem próbáltam ki, talán idén, de persze az is megeshet, hogy most sem kerül célkeresztbe. Ha jól emlékszem, tavaly ez is kerek burger volt, azonban idén a 16:9-es tévékre optimalizált szélesvásznú változatban kerül forgalomba. Magyarul: Longer formálya lesz. A buci teteje gazdagon meg van szórva valami darával, talán kukorica vagy búza, alatta pedig majonéz, saláta, paradicsom, sonkával-sajttal töltött csirke, na meg persze a buci másik fele kapott helyet.

És ismét egy full extrás akcióval van dolgunk, mert nem csak hogy speckó krumpli lesz (rácsos sültkrumpli, tejfölös mártogatóssal), hanem még dögös füstöltsajt golyókat is vehetünk, persze biztosan a megszokott magas áron.

Téli szünet, vizsgaidőszak, hó, karácsony, szilveszter, Alpesi Hetek... Fantasztikus ez a tél (csak a vizsgaidőszak ne lenne)!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr586306624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása