Meki hírek

2010. szeptember 30. - Feiertag Erik

 Az utóbbi egy hétben nem igazán tudtam foglalkozni a bloggal, meg úgy egyáltalán semmivel amihez számítógép kéne mert tönkrement a merevlemezem. Szerencsére hamar megjött az új, és mára stabilizálni tudtam a helyzetet. Igyekszem végignézni és válaszolni a kommentekre, már ha a nálam tapasztaltabb olvasók még nem tették ezt meg:) A visszatérést ünnepeljük meg pár mekis hírrel, melyeket Tre Mo Lo-nak kell megköszönni:

Október 12.-étől megszűnik a TacoBurger. Egyszer ettem, akkor ízlett, és nem is tudom miért nem vettem többször. Viszont helyette lesz Sajtburger Fresh (majonéz, saláta, cheddar sajt, marhahús, paradicsom) mely 350 forintba fog kerülni. Ezen kívül a BK Sajtburger akciójának sikerét megirigyelve itt is 400 forintért vehetünk majd 2 sajtburgert.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr936306645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása