Gourmet

2010. szeptember 10. - Feiertag Erik

Ha ettetek már valaha jó rántott sajtot, akkor tudjátok milyen az, amikor beleharaptok, és a ropogós kéreg után megérzitek a lágy, meleg, ízletes sajtot, amit legszívesebben az örökkévalóságig rágnátok. Ha ismerős, és szeretitek ezt az érzést, akkor a Gourmet lesz a kedvencetek idén ősszel.

A fent említett sajtpogácsán kívül saláta, bacon, szósz (sötét sárga, és elég majonéz íze van, de nem az), McRoyal hús, és mindez sajtos-baconös buciban. Elméletileg sült hagyma is van benne, de én nem éreztem. Bár, a sajt dominanciája miatt ez nem is csoda. Igazából a sajton kívül nem nagyon lehetett mást érezni. Talán a szósz beleszólt, és a bacon ellenállása ott volt rágásnál. De a bacon teljesen elveszett.

Viszont ennek ellenére nagyon jól sikerült, gyakorlatilag az egyik Mountain Burger nagyban, és csípősség és pár elem nélkül. Pontszámra csak 4,5/5, de ennek ellenére nem tudom eldönteni, hogy legközelebb ilyet, vagy Xtra Longot egyek. Persze, Deluxe Csirkeszendvicset mert még azt is ki kell próbálni :)

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr996306647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása