Fullos január a Don Pepében

2022. január 01. - Feiertag Erik

Az elmúlt évek szokásaihoz híven decemberre a megnövekedett rendelésszám miatt nem kaptunk új ételeket a Don Pepétől, cserébe, szintén az elmúlt évek szokásaihoz híven januárra ránk rúgják az ajtót mega újdonságokkal! Avagy két hamburger és négy pizza (vagy pizzetta) mellett a szezonális étlap is frissült az év első napján!

3.jpg

Az Aussie Burger visszatérőnek számít a Don Pepe kínálatában, ugyanis 2018-ban már megkóstolhattuk ezt a remek összeállítást. A szendvicsbe majonézes grillezett cékla, céklalevél, marhahús, cheddar, bacon, őrölt borsos sült banán, tükörtojás kerül, plusz köretként a szokásos DP öntet jár burgonyával. Egységesen 3290 forintért kérhető vegán verzióban is, ilyenkor BBQ szószos grillezett cékla, céklalevél, nemmarha burgerpogácsa, nemcheddar, nemsonka és őrölt borsos sült banán van benne, a köret pedig tortilla chips és céklás BBQ szósz.

4.jpg

Tavaly szeptemberben kóstolhattunk először pizzettát, ami lényegében keskenyebb, kisebb méretű pizzát takar. A Tex-Mex variáns ízre és méretre is bejött, úgyhogy örömteli hír, hogy az újév első hónapjában két verziót is megkóstolhatunk! A 2390 forintért rendelhető BBQ Duck & Blue Cheese Pizzetta "kerek" formában már kóstolásra került múlt szeptemberben, így ez alapján be lehet lőni, mire számíthatunk most. A feltét továbbra is kéksajtos-tejfölös alap, füstölt mozzarella, kacsamell, bacon, gomba, lilahagyma, BBQ szósz és rukkola.

5.jpg

Az előbb említett másik pizzetta egy vegán feltétezésű, valamivel olcsóbb (1990 forint) kiadás. Erre pizzaszósz, vegán “mozzarella”, brokkoli, cékla, olívabogyó, füstölt tofu, articsóka, gomba, szezámmag, tökmag és napraforgó mag kerül.

7.jpg

A hónap extra pizzája szintén húsmentes, és Vegán Nemcsirke Nuggets Pizza névre hallgat. Céklás BBQ szósszal, brokkolival, kaliforniai paprikával, lilahagymával, kukoricával, koktélparadicsommal, rukkolával, nemcsirke vegán nuggetsszel, valamint vegán „mozzarellával" készül, az ára pedig 3290 forint. Ráadásul ez a Don Pepe egyik különleges pizzavariánsa, ahol középre egy tésztából formált tálkába is jár némi öntet!

9.jpg

A fenti pizzára kerülő nuggetsek újdonságnak számítanak a kínálatban: külön is kérhetőek mártásokkal, nachosszal és zöldségpálcikákkal 3390 forintért. Kíváncsi vagyok, mennyire helyettesítik jól a hasonló csirkefalatkákat. Kiindulva a Nemmarha pogácsából és a vegán kolbászból, én egészen hasonló ízvilágra számítok.

6.jpg

A pizzasor végére már csak a Januári Akciós Pizza maradt, ami 1990 forintért a következő feltétezéssel rendelkezik: tejföl, csabai kolbász, paradicsom, főtt tojás, mozzarella.

Menü téren ebben a hónapban három változat közt válogathatunk, más-más tartalommal és ajándékkal.

Gluténkerülő menü: 1 db GMT Pizza (Bolognai, SonGoKu, Magyaros vagy Hawaii) + 1 db Magnum Mandula (440 ml, gluténmentes) = ajándék 1,5 l Lipton Ice Tea! (a kész pizza nyomokban glutént tartalmazhat)

VEGANUARY menü: Vegán étel + Vegán poharas jégkrém = ajándék 1,5 l Lipton Ice Tea

Pizza menü ajánlatok: bizonyos feltétek Magnum Dupla Sós Karamell poharas jégkrémmel akciósan kérhetőek

Végül de nem utolsó sorban már csak a frissült szezonális étlap maradt, ami ismét minden földi jóval kecsegtet:

2022_jan_szez_2.jpg

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1716798750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása