Aussie Burger

2018. február 15. - Feiertag Erik

Szeretjük ha egy hamburger igazán különleges, nem véletlen néztünk ki a második Farsangi Fánkfesztiválra, hogy néhány speckó fánk burgert kóstoljunk. Az édes-sós összeállítás valahogy egyik esetben sem jött össze igazán, azonban a Don Pepe ausztrál újdonsága kiválóan hozza amit azoknak kellett volna.

img_20180208_134759-01.jpeg

A februári Aussie Burger egy kiváló szendvics alapra építkezik, ugyanis meg van benne a marhahúspogácsa, a cheddar sajt és a bacon szentháromsága, ugyanakkor ezt egészen meghökkentő módon sikerült kiegészíteni: céklalevél, majonézes grillezett céklasaláta, tükörtojás, valamint némi borsos sült banán kerül a 2390 forintos hamburgerbe.

img_20180208_135341-01.jpeg

Ráadásul egészen jól működnek együtt: a sós bacon, az enyhén fűszeres hús és a sajt remekül megy az édeskés banánhoz, valamint a céklához. Mindez egy kellemes, nagyjából kiegyenlítetten sós-édes ízvilágot kínál a cékla picit erőteljes jelenlétével. Egyedül a tükörtojást tudnánk ezúttal is picit feleslegesnek nevezni, de egyáltalán nem zavaró a jelenléte, így nem róhatjuk fel negatívumként sem.

img_20180208_134912-01.jpeg

Ahogy fent is írtuk, szeretjük, ha egy hamburger különleges, ez pedig az, ráadásul ezen felül ízletes és laktató is. Akiknek bejönnek az ilyen jellegű ételek, azok kedvelni fogják, próbára kifejezetten ajánlott darab lett.

Itt kóstoltuk:

 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr513659054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása