Brutális február a Don Pepében

2018. február 01. - Feiertag Erik

Az év legrövidebb hónapjára sem aprózta el a Don Pepe az akciós kínálatot, hiszen az eddigi talán legextrémebb pizzájukkal támadnak, mely mellett egészen jól hangzó szendvicset, hamburgert és akciós pizzát is találunk az e havi szórólapon.

toltottpizza_1.png

Rendhagyó módon kezdjük is az előbb említett Megagiga Supreme Pizzával, melynek különlegessége, hogy a pizzaparadicsommal, mediterrán sonkával, baconnel, chorizóval, gombával, trikolor paprikával, lilahagymával és fekete olívával megrakott feltét mellett második réteg finomság is jár, méghozzá a pizza belsejébe rejtett cheddaros-mozzarellás darált marhahús személyében. A 2590 forintos ár ennek fényében nem is túlzó, főleg ha figyelembe vesszük, hogy az étel tömege 1 kg környékén mozog. 

caramba_1.png

Darált marha kerül a Caramba Szendvicsbe is, mely ahogy neve is mutatja, mexikói tájakra evez. Az étel gerincét kukoricás sajtszósszal és besamellel átforgatott darált marha adja, melyet némi mozzarella, bacon kockák, mexikói fűszerek, kukorica, bab, jalapeno paprika, tejföl, salsa és guacamole egészít ki. Az impozáns összetevő mennyiség ellenére ezúttal is sikerült 2000 forint alatt maradni, egészen pontosan 1880 forintért falhatjuk a várhatóan hónap végéig kérhető különlegességet.

burger_1.png

Hamburger témában a világ másik felére utazunk, hiszen egy különleges Aussie Burger a hónap sztárja. Ebbe a 2390 forintos szendvicsbe majonézes grillezett céklasaláta, céklalevél, marhahúspogácsa, cheddar sajt, bacon, őrölt borsos sült banán és tükörtojás kerül. Különleges ízvilágú darabnak tűnik, ami nem biztos hogy mindenkinek tetszeni fog, szerencsére a jóllakottság minden esetben garantált a DP burgonyának és a hasonló nevű szósznak köszönhetően.

chorizo.png

Az akciós pizza ezúttal kicsit sem lett túlgondolva, a Chorizo Pizza névre keresztelt összeállítás a kolbászon kívül csak pizzaszószt és mozzarellát tartalmaz. Ezekkel viszont vélhetően nem spórolnak, hiszen a fél literes üdítővel 1550 forintba kerülő pizza magában is 1290 forint.

paros.png

Erre a hónapra is jut páros menü, azonban ezúttal üdítő helyett coleslaw és rántott hagymakarika jár két dogger és extra burger vásárlása esetén. A szomjasaknak is van viszont jó hírünk, hiszen minden 3500 forint feletti rendelés mellé 1,25 literes Coca-Colát küldenek.

nagyi_1.png

Végül, de nem utolsó sorban akciós áron kóstolhatóak meg a nagyi kedvencei. Számunkra ez a termékkategória teljesen kimaradt eddig, talán most jött el az ideje, hogy elmélyüljünk a témában.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr6213617650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása