Első pillantásra talán picit csalódástkeltő lehet a Don Pepe júniusi pizzája, hiszen nem emeletes, és tésztatálkát sem találunk a közepén szósszal, ráadásul nem több kategória fúziója, azonban ha megnézzük pontosan milyen feltéttel is készül a BBQ Duck & Blue Cheese, reflexszerűen megindul a kezünk a rendelés gomb felé.
Összetételének csúcspontjai a méltatlanul ritkán használt kacsamell és a kéksajtos-tejfölös alap, ezeken kívül lilahagyma, gomba, bacon, füstölt mozzarella, BBQ szósz, és némi rukkola alkotja a 3590 forintos pizzát.
Kicsit féltem, hogy a kéksajtnak inkább negatív vonzata lesz, mert szerintem inkább érdekes íze van mint finom, de hát ízlések és pofonok. Szerencsére egy-két falatot leszámítva nem igen tolakodott előtérbe, inkább a háttérben bújt meg, és ez a kisebb dózis jól is állt az életnek, melyet sokkal inkább a remek kacsahús és a barbecue öntet uralt, nem beszélve a füstölt mozzarelláról, és ha épp jutott a harapásba, a bacon megszokott, kellemes sós ízvilágáról. A rukkola nálam lemaradt valamiért, pedig biztos hozzátett volna az ízélményhez.
Összességében remek feltétet sikerült megálmodni a Don Pepénél erre a hónapra, melynek egyetlen hibája amit talán fel lehetne hánytorgatni, az az ára, de jelenleg sajnos minden picit drágább, ugyanakkor a kacsamell és a kéksajt abszolút prémium feltét, melyek igyekeznek némileg elnyomni pénztárcánk sírdogálását.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.