Kaliforniai nyár a KFC-ben

2021. július 20. - Feiertag Erik

2017 nyarán egészen brutális promócióval jelenetkezett a KFC. Én személy szerint alig-alig tudtam a California és a Summer vonal közül kiválasztani a kedvencem, ti azonban minden bizonnyal előbbire szavaztatok, hiszen azóta nem először tér vissza a California Zinger legjobb barátaival felvértezve!

zinger.jpg

Az előbb említett igazán remek emlékeket ébresztő szendvics szimpla és dupla verzióban is elérhető, illetve van persze box kiszerelés, és hasonló ízvilágú tortilla tekercs is. A desszertek kedvelői számára pedig a szintén visszatérő Mangós Shake jelenthet okot az örömre!

California Zinger: Zinger csirkemell filé, avokádó, kockázott paradicsom, lilahagyma, siracha-majonéz és tortilla chips (1390-1890-2190 forint)

California Dupla Zinger: két Zinger csirkemell filé, avokádó, kockázott paradicsom, lilahagyma, siracha-majonéz és tortilla chips (1990-2490-2790 forint)

California Twister: két Hot&Spicy csirkemell csík, avokádó, siracha szószos majonéz, jégsaláta és lilahagyma (1190-1790-2190 forint)

Az árak magában-menüben-box kiszerelésben értendőek, és a KFC oldaláról vannak. Éttermenként eltérhetnek, úgyhogy ne háborogjatok, ha a kasszánál más összeget mondanak majd. Ezen kívül kapható Mangós Shake is, ez mérettől függően 550 vagy 590 forint körül kapható.

pokebowl.png

A korábbi Poké Bowl (majdnem ballt írtam) kedvelői se csüggedjenek, hiszen a rizses-csirkés-salátás kis csomagok továbbra is kaphatóak. Plusz felhívnám a figyelmet a Kentucky Gold Wrapperre, amiről még nem írtam, ugyanakkor kóstoltam, és egy igazi ízbomba, ami minden KFC rajongónak különösen ajánlott!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr5916633768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása