Variálható újdonság a KFC-ben!

2021. május 12. - Feiertag Erik

Van egy kis tartozásom a KFC-vel kapcsolatban, hiszen a néhány hónapja elérhető Rizs Boxokról nem írtam semmit. Nincs is jobb alkalom a lerovásra, mint összekötni a múlt hét óta elérhető újdonság bemutatásával!

pokebowl.png

Ami nem más, mint a meglehetősen fura nevű Poké Bowl, amiben sajnos vagy talán inkább szerencsére, nem Pokémonok vannak. Ez egy elég szélesen variálható összetételű termékvonal, az étterem weboldala alapján két ízvilágot sorolnak fel. A május 4-i bevezetéskor egyel több volt, hogy az pillanatyni készlethiány miatt nem érhető el jelenleg, vagy egyszerűen kifuttatták, az jó kérdés.

Poké Bowl New Mexico: rukkola, saláta mix, lilahagyma, kockázott paradicsom, avokádó, kukorica, reszelt cheddar sajt, paradicsomos BBQ szósz, választható alap (rizs, sült burgonya vagy saláta mix), választható feltét (Hot Shots Falatok, Halloumi vagy grillezett csirkemell filé)

Poké Bowl Sweetest Chili: rukkola, saláta mix, lilahagyma, kockázott paradicsom, uborka, kukorica, szezámmag, Sweet Chili szósz, választható alap (rizs, sült burgonya vagy saláta mix), választható feltét (Hot Shots Falatok, Halloumi vagy grillezett csirkemell filé)

Woltról sikerült árat szerezni: egy adag 1890 forint, ami vélhetően ezúttal is éttermenként eltérő lehet.

rizsbox.jpg

Végül, de nem utolsó sorban íme a fent említett lerovás: továbbra is elérhető az Édes Csili Rizs Box! A dobozban édes, ázsiai stílusú chili szósz és pikáns Hot Shots Falatok vannak, zöldséges rizzsel. Kicsi vagy normál méretben kérhető, 160 vagy 200 gramm rizzsel, és 60 vagy 90 gramm hússal. Ezek a Wolt szerint 1490 illetve 1790 forintba kerülnek, legalábbis abban az étteremben, amit kiválasztottam.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr716557456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása