A Burger King sajtót nyit a múltba

2021. július 09. - Feiertag Erik

Hiszen a lánc 30. magyar évfordulója okán szervezett Facebookos szavazáson ezúttal a tavalyi Fondue burgerek nyertek, amik nekem is egészen bejöttek. A múltkori Xtra Long szériához hasonlóan azonban ismét kaptunk egy kis újítást, ami igencsak ínycsiklandónak ígérkezik!

fondue2.jpg

A Fondue burgerek viszonylag egyszerű receptet követve robbantak be tavaly a Burger King kínálatába. A szendvicsekbe több szelet sajt, plusz sajtszósz, és emellé még külön tálkában is járt egy kis sajtos öntet. Az eredmény pedig pontosan az lett, amire számítottunk. Nem meglepő, hogy a Facebookos közönség ezt szavazta vissza a Kecskesajtos Whopper ellenében, ami eredeti megjelenésekor nekem kifejezetten nem jött be.

Van ugyanakkor egy kis csavar, ami igazán üdvözlendő: a Fondue szendvicsek ezúttal Chili Cheese verzióban is kérhetőek! Sikerült tehát a remek szendvicseket még remekebbé tenni idénre. Mi jöhet még? Fondue Chili Cheese Bacon King? Az mondjuk tényleg jöhetne.

Chicken Fondue Burger: fényes buci, panírozott csirkemell, paradicsom, sajtszósz, két szelet sajt, saláta

Double Fondue Burger: fényes buci, saláta, paradicsom, sajtszósz, négy szelet sajt, két marhahúspogácsa

Chili Chicken Fondue Burger: fényes buci, panírozott csirkemell, paradicsom, Chili Cheese sajtszósz, két szelet Pepper Jack sajt, saláta, jalapeno paprika

Chili Double Fondue Burger: fényes buci, saláta, paradicsom, Chili Cheese sajtszósz, négy szelet Pepper Jack sajt, két marhahúspogácsa

Woltról sikerült ismét árakat lopni: a marhás szendvicsek egységesen 2390 forintba, míg a csirkés variánsok 1990 forintba kerülnek az oldalon. Ezek nem menü árak, tehát csak a szendvicseket tartalmazzák. Illetve éttermekben lehet más összegeket láttok majd, szóval ne lepődjetek meg, ha eltérést találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4616617438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása