Július a Don Pepében

2021. július 01. - Feiertag Erik

Már bőven benne vagyunk a nyárban és a 30 feletti fokokban, így nem meglepő, hogy a Don Pepe inkább a könnyedebb, vegán fronton újított júliusra, ugyanakkor így is jutottak érdekességek húsevő vendégek számára is!

magyaros_banner_1080x1080_2.jpg

Ami nem a NEMMARHA Vegán Magyaros Burgert jelenti, de egy ilyen brutális burger torony talán azoknak a szívét is megdobogtatja, akik esznek húst. Ez a 3290 forintos szörny ketchuppal, paprikával, lilahagymával, paradicsommal, vegán NEMMARHA ogácsával, vegán 'cheddar sajttal', Erős Pistával, pikáns-füstölt vegán 'kolbászkarikákkal', káposta salátával és mustárral készül. Szerintem elég jól sikerült megvalósítani a nevet, egy igazi csípős, fűszeres, magyaros szendvicset pakoltak össze, természetesen vegán verzióban. Nem maradhat el a köret sem, ami ezúttal káposzta saláta és ketchup.

1.jpg

Akinek nem szimpatikusak a húspótló, idézőjeles kolbászok és pogácsák, azoknak biztos tetszeni fog ez a zöldségekkel fullra pakolt Vegán Superfood Pizza, amire bazsalikomos zöldborsókrém alap, gomba, lencse, lilahagyma, zöldborsó, cékla, kaliforniai paprika, koktélparadicsom, sokmagkeverék, vegán “mozzarella”, és rukkola kerül. 2990 forintos ára nem kirívó az extra pizzák közt, a vegán vásárlóknak viszont nagy kedvence lehet júliusban.

2.jpg

Ha már pizza, van egy Júliusi Erős Pizza is, ami 1990 forintos árával, és húst tartalmazó feltétével hódíthat a konvencionális konyha kedvelői közt. Tejfölös - Erős Pistás alappal készül, melyre tarja, parasztkolbász, paradicsom, lilahagyma, hegyes erős paprika, és persze mozzarella kerül.

3.jpg

Végül, de nem utolsó sorban, tortilla tekercsként reinkarnálódik az általam néhány hónapja igen nagy megelégedéssel kóstolt Cuba Libre összeállítás. A cheddar sajtkrémmel, rostonsült csirkével, főtt-füstölt tarjával, chorizóval, mustárral, majonézzel, csemege uborkával és mozzarellával készülő ízbomba 2690 forintért rendelhető, és a burger alapján erre mindenkit előzetesen is csak bíztatni tudok!

Akciók terén ezúttal négy féle fagylaltokkal kapcsolatos ajánlat közül lehet válogatni:

Pizzamenük Magnum Ruby poharas jégkrémmel

Gluténkerülő menü: egy GMT Pizza (Bolognai, SonGoKu, Magyaros vagy Hawaii; a kész pizza glutént tartalmazhat!) és egy gluténmentes Magnum Mandula rendelése esetén 1,5 literes Lipton Ice Tea jár ajándékba 

Két poharas jégkrém vásárlása esetén ajándék hűtőtáska jár a készlet erejéig

Vegán Menü: NEMMARHA pogácsás Burger és Ben & Jerry's Vegan Netflix & Chill'D poharas jégkrém rendelése esetén szintén 15 literes Lipton Ice Teát kültenek ajándékba

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9316609934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása