Dobozolt ajánlatok a Pizza Hutnál!

2021. március 29. - Feiertag Erik

A KFC Box kiszerelései nagy sikert arattak bevezetésük után, olyannyira, hogy azóta is, szinte minden promóciós étel is megkapja a maga full extrás adagját némi extra csirkeszárnnyal. Ezúttal a Pizza Huton a sor, hogy valami hasonlót vezessen be!

3dabbc06-7768-11eb-922e-16aab2e7a644_2020_03_ph_wolt_1440x810_termekkepek_box_3x.jpeg

A hazai Pizza Hut Box Neked ajánlatának lényege, hogy egy tetszőlegesen választott 23 centis pizza mellé két extrát is kérhetünk, így olcsóbban, plusz egybe csomagolva kapjuk meg a menüt. Filmezős, videojátékos délutánokhoz vagy estékhez ajánlják leginkább az új kiszerelést.

Árakat Woltról szereztem, ahol pizzától függetlenül 2495 forint egy ilyen csomag, viszont Real Deal pizzák választása esetén az ár 1995 forintra mérséklődik. Utóbbi kategóriába a következő feltétek tartoznak jelenleg:

Csirkés: grillezett csirkehús, mozzarella, fűszeres paradicsomszósz

Sonkás: sonka, mozzarella, fűszeres paradicsomszósz

Gombás: gomba, mozzarella, fűszeres paradicsomszósz

Ezek az összeállítások azért eléggé visszafogottak, így érdemes lehet rádobni azt az 500 forintot, és a szélesebb, ínycsiklandóbb kínálatból szemezgetni. Választható extrából a következők vannak, melyek közül kettő jár: sonkatekercs, csirkeszárnyak (3db), sajtos-fokhagymás kenyérkék és fokhagymás kenyérkék.

Az ajánlat csak San Francisco stílusú tésztával rendelhető (ami amúgy bár elsőre nem jött be annyira, azóta kifejezetten megkedveltem), ha pedig sajtot is szeretnénk a szélébe, az szintén a Wolt árai alapján 395 forintba fog kerülni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7816484066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása