Pizza, ahogyan mi szeretjük

2020. augusztus 13. - Feiertag Erik

Egyik kedvenc helyünk a Pizza Hut, legalábbis az Express éttermeik, ahol 5 perc alatt kész a friss pizza, sajátos San Francisco tésztával, amihez hasonlót nem igen látunk a hazai piacon - mindenki ezt az olaszos stílust nyomja, én a magam részéről már unom az éttermekbe kirakott rukkolás-prosciuttós fotót a foltokban fehérlő mozzarella darabokkal. Hova tűntek az amerikai pizzák, amikkel Pókember tarzankodik házhoz?

img_20200104_145245-01.jpeg

Hát például a Pizza Hutba. Úgy gondoltuk, ezúttal nem előre kitalált feltétet választunk, hanem mi rakjuk össze magunknak. Az Ahogyan Te Szereted kivitelnél pont erre van lehetőség. Ez kis méret esetén 1590 forintba kerül, és három összetevőt választhatunk a paradicsomszósz és a mozzarella mellé. Nyilván kérhető rá több is, de azok már felárasak lesznek; 190 vagy 390 forint darabja, attól függően, mit akarunk (a poszt elér régen lett megírva, és azóta várt publikálásra, így az árak mostanra eltérőek lehetnek!)

img_20200104_145325-01.jpeg

A miénkre dupla adag bacon, lilahagyma és cheddar sajt került. A kész étel látványra sem utolsó, ízre pedig zseni: nyilván nem árul zsákbamacskát, egy nagyon sajtos, nagyon baconös feltétről beszélünk némi lilahagymával, ami igazából el is hagyható, annyira jelentéktelen volt. A rengeteg sajtot szinte már inni lehetett róla, kicsit talán zsírosabb is lett tőlük a kelleténél, de nekünk így is bejött.

A San Francisco tészta pedig továbbra is kellemes, főleg frissen, forrón. Elég sok helyen van már Pizza Hut, folyamatosan nő a lánc, így ha van a közelben, szerintünk abszolút érdemes kipróbálni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr8015394336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása