Íme 2020 Food Truckja!

2020. szeptember 25. - Feiertag Erik

Nem csak falni lehetett a néhány hete megrendezett, idei utolsó Food Truck Show-n, hanem szavazni is, méghozzá az év büfékocsijára. 

dron_total.jpg

A nyertes csapat pedig most már kétszeres bajnok, hiszen 2018-ban is ők vitték a prímet: a Food Maffia annak idején kubai szendvicsekkel indult, ma pedig már rozmaringos muflon sültet árulnak, tehát nem félnek a megújulástól, és a merőben más dolgok kipróbálásától - vélhetően ez is közrejátszott Mogyorósi Tamás kocsijának sikerében.

Szakmai díj is kiosztásra került, ez azonban rendhagyó módon egy italokkal foglalkozó csapathoz került. A Legenda Sörfőzde a kezdetek óta része a büfékocsik világának, kiemelkedő eredményekkel és számos díjjal büszkélkedhet, így talán nem leglepő a Magyar Street Food Egyesület döntése.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7816214568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása