Francia steakhouse lánc léphet be a magyar piacra

2019. január 21. - Feiertag Erik

Közép-európai terjeszkedésre készül a francia La Boucherie hálózat, melynek első lépéseként Bécsben vetnék meg lábukat, azonban már január végén megkezdik a tárgyalásokat egy magyarországi franchise partnerrel.

la-boucherie-restaurant_1.jpg

(Tripadvisor)

Az 1974-ben, Franciaországban alapított La Boucherie több mint 140 éttermet üzemeltet hazájában, illetve jelen van még többek közt Kolumbiában, Luxemburgban, Marokkóba, Svájcban, Oroszországban és Thaiföldön is. A vállalat most Közép-Európa felé kacsintgat, a régió első étterme várhatóan Bécsben nyit majd, melyet egy Budapesti egység követhet. A cég vezetése január végén már a magyar fővárosban egyeztetne lehetséges franchise partnerekkel, akár több étteremmel kapcsolatban is.

A La Boucherie főként marha- és sertéshússal készülő ételeket kínál, de az étlap részét képzik különleges hamburgerek és halételek is.

bouchetburger.jpg

Ilyen burgerkülönlegességek is megtalálhatók a La Boucherie francia étlapján (Instagram)

A hálózattal és a csatlakozással kapcsolatban a Magyar Franchise Szövetség tud bővebb információkat adni. Reméljük jó kezekbe kerül a neves francia étteremlánc hazánkban, és újabb izgalmas hellyel gazdagodik a budapesti felhozatal.

via Franchiseportál Facebook

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr1014580674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása