Becsavarodtunk a KFC újdonságaival

2018. október 26. - Feiertag Erik

A hazai KFC egyik legrégebbi különlegessége a Twister. Erre a formulára valahogy nem tudtak érdemben felelni a konkurensek, bár időről időre voltak próbálkozások, ezt a tortillatekercses vonalat valahogy mindig a KFC uralta itthon. Fényét pedig sem a BBS, sem a Tropic kivitel nem árnyékolta be, régi kedvencünk, a MegaPocket pedig miért tette volna?

img_20181009_180048-01.jpeg

Két extra Twister kiadás kapható a KFC éttermeiben, melyeknek összetételét múltkor már megírtuk, így részletekbe most nem mennénk bele ezen a téren. Plusz visszatért a Mega Pocket is, mely jópár éve került kivezetésre az étlapról, mi pedig azóta várjuk, hogy ismét ráharaphassunk.

A Twisterek egy kicsit klasszikusabb barbecue-sajtszósz kombóval, baconnel és nachos-szal támadó BBS, illetve egy mangós szósszal készülő Tropic verziót vonultatnak fel újdonságként. Mindkettőt a szószok teszik igazán különlegessé, ami jól is áll nekik.

Tropic és BBS Twisterek

A Tropic kiadásban kissé a háttérben bújik meg az édeskés, gyümölcsös íz, mely onnan is remekül emeli a csípős csirkemellek által uralt étel ízvilágát, míg a BBS verzióban pont az öntetek dominálnak, kedvenc sajtszószunk és a kellemesen édeskés BBQ öntet kettőse az évek óta januárban visszatérő Grander Cheeser szendvicset juttatja némileg eszünkbe. Persze a bacon és a ropogós nachos is hozzátesz az élményhez, de szerintünk kifejezetten a szószok azok, amik igazán ajánlott újdonsággá teszik utóbbi változatot.

A MegaPocketet pedig nem az emlékek szépítették meg, továbbra is egy nagyon ízletes különlegessége a KFC kínálatának. A méretes csirkemellet ugyan mi kicsit apróbb strips-ekre cserélnénk inkább, mert jelen formában elkaphatunk pár fullasztóbb falatot, ez azonban inkább szőrszálhasogatás, hiszen a H&S panír pikáns ízvilága, a borsos majonéz és a röszti együtt egészen zseniális.

Összességében mindhárom újdonság ajánlott kategória, olyannyira, hogy még kedvencet is nehéz választani közülük. A KFC Futár pedig házhoz is viszi, így igazán egyszerű kipróbálni őket.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4914314071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása