Tortillába tekert újdonságok a KFC-ben

2018. október 12. - Feiertag Erik

Kedden ért véget a KFC nyári promóciója, melyet ezúttal egy kicsit rövidebb időre szánt, ám ennek ellenére igazán tartalmas újdonság áradat követ. A következő hetekben új Twistereket, a visszatérő MegaPocketet, és az egy darabig még velünk maradó Tacókat kóstolhathatjuk az éttermekben.

twisters_2.jpg

A klasszikus Twister mellett két limitált kapható, melyek elég eltérő ízvilággal hódítanak, szerintünk kifejezetten jól állították össze a kínálatot:

Twister Classic: 2x Hot&Spicy Strips, paradicsom, jégsaláta, majonéz, gabona-tortilla - 990 forinttól

Twister BBS: 2x Hot&Spicy Strips, BBQ szósz, sajtszósz, ömlesztett cheddar, nachos, bacon, paradicsom, jégsaláta - 990 forinttól

Twister Tropic: 2x Hot&Spicy Strips, mangós-szósz, majonéz, paradicsom, jégsaláta, gabona-tortilla - 990 forinttól

Mega Pocket: Zinger filé, röszti, borsos majonéz, kockázott paradicsom, jégsaláta, gabona-tortilla - 1190 forinttól

(Elérhetőek önmagukban, menüben burgonyával és üdítővel, illetve Box kiszerelésben burgonyával, üdítővel és 5 Hot Wings csípős csirkeszárnnyal)

A Mega Pocketet nagyon szerettük annak idején, így kifejezetten örülünk, hogy ismét bekerült a kínálatba. A röszti burgonya kellően különleges, a Zinger szendvicsekben is használt Hot & Spicy panírban sült csirkemell filé pedig méretes, és kedvenc csípős KFC ízvilágunkat kínálja.

kfc_taco_1190.jpg

Végül de nem utolsó sorban, emlékeztetőül íme a két taco tartalma. Ezek a ropogós és puha tortillával készülő meglehetősen tartalmas ételek nagy kedvenceink voltak nyáron, valószínűleg most sem fogunk tudni ellenállni a kísértésnek.

Original Nacho Taco: guacamole, Strips csirkemell csík, különleges szószok, friss saláta, paradicsom és cheddar sajt.

Hot Salsa Taco: csípős Strips csirkemell, pikáns, csípős szósz, salsa, guacamole és cheddar sajt

Az újdonságok természetesen házhozszállítással is kérhetőek. Sajnos a tacók továbbra is csak az éttermekben érhetőek el, azonban shake-ek kiszállítását egy ideje sikerült megoldani, így akár egy kis ősz közepi hűsölésben is partner lehet a KFC.  

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4314296501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása