Dühös Bacon Király hódít északon

2018. március 16. - Feiertag Erik

Ugyan kicsit már untuk a vége felé, hogy a hazai Burger King nem tudott jobbat kitalálni mint a Bacon King, azért az egyik kedvenc promóciós szendvicsünk volt tavaly. Korábban pedig nagyon szerettük az Angry Whopper nevű pikáns-csípős hamburgert, úgyhogy most nagyon, de nagyon irigyek vagyunk Svédországra.

bk_se_angry_1440x640_start.jpg

Hiszen a helyi BK újdonsága a fenti két szendvicset egyesíti egy gigantikus Angry Bacon Kingben. Két marhahúspogácsa, 4 szelet cheddar sajt, jalapeno paprika, 8 szál bacon, ketchup, majonéz és némi panírozott hagyma kerül bele, tehát mindkét burger legjobb összetevőiből építkezik.

Reméljük hozzánk is eljut, igazi kihagyhatatlan gyorséttermi hamburger szörnynek tűnik, ami ráadásul csupa olyan doglot tartalmaz, ami egyszerűen nem sülhet el rosszul (kivéve persze, ha valamiből nem annyi kerül a kész termékbe, amennyinek kéne).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr4213742142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása