Chicken & Egg szendvics

2018. január 08. - Feiertag Erik

Impozáns felhozatallal köszöntötte az új évet a Don Pepe, mi pedig amint tudtunk, rohantunk kedvenc éttermünkbe, hogy kipróbáljunk valamit az étlapról. Választásunk a tojásos-csirkés kézműves extra szendvicsre esett, hiszen a tavalyi év folyamán egészen megkedveltük a hálózat újdonságát, így nem menekülhetett meg a legújabb kiadás sem górcsövünktől.

img_20180106_135635-01.jpeg

A Chicke & Egg névre keresztelt szendvicsbe trappista, bébiparaj, paradicsom, majonézes tojássaláta, jalapeno paprika, és lilahagymás-baconös-besameles-kukoricás sajtszószban átforgatott roston sült csirkemell csíkok kerülnek. Mindez 1880 forintért, tehát mondhatni a megszokott áron, ahogyan a méret és a ciabatta minősége is a szokásos, vagyis kifejezetten jó. 

img_20180106_135959-01.jpeg

A látvány csodálatos, kisebb étkűek simán jóllakhatnak a képekkel is, noha azért azt javasoljuk, ha ennyire tetszik, rendeljenek egyet. A sokféle szószban forgatott csirke zseniális, semmi sem vész el igazán, kellemesen fűszeres, ízes tölteléke a szendvicsnek, azonban tojássalátából mintha több kerülne bele, és ennek ízvilága sajnos könnyedén elnyomja a húst. A többi összetevő nem szenvedi meg ennyire a tojást, a zöldségek kellemesen ellapulnak a háttérben. A jalapeno paprikát a kezdetek óta furcsáljuk kicsit, mi kifejezetten imádjuk és a szendvicsben sincs vele probléma, azonban valami magyaros erőspaprika talán jobban illett volna ehhez a kissé talán húsvétias összeállításhoz.

img_20180106_135759-01.jpeg

Összességében szerettük a Chicken & Egg szendvicset, azonban a tojás kicsit túl lett tolva, érdemes talán leenni belőle valamennyit, hogy több teret engedhessen a húsnak és a szószoknak. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3113556809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása