Szárnyas január a Don Pepében

2018. január 01. - Feiertag Erik

Elérkezett 2018, amit szokásunkhoz híven a Don Pepe januári újdonságainak bemutatásával kezdünk. A megszokott ételeken kívül ismét frissült a szezonális kínálat, így bőven lesz mit megkóstolni ebben a hónapban is.

szendvics.jpg

Némileg húsvétias hangulattal támad a Chicken & Egg szendvics, ami így januárban elsőre fura lehet, de ha figyelembe vesszük hogy a szezonális étlap részeként még hónapokig velünk lesz, már érthető a dolog. Az 1880 forintos szendvicsbe trappista, bébiparaj, paradicsom, majonézes tojássaláta, jalapeno paprika, és lilahagymás-baconös-besameles-kukoricás sajtszószban átforgatott roston sült csirkemell csíkok kerülnek. 

burger.jpg

Szárnyassal jön a havi burger is Amore Mio néven. Ez füstölt lazaccal és krémsajttal töltött panko bundás pulykamellet jelent, illetve salátát, majonézt, paradicsomot és rukkolát. Egyszerűnek, mégis egészen jónak ígérkezik, 2590 forintos árában pedig a szokásos adag DP burgonya és szósz is beletartozik, úgyhogy desszertnek nem sok helyet hagyó darabról beszélünk.

extrapizza.jpg

Újabb madár, ezúttal pizzán: a Chicken Fajita mozzarellával, fokhagymával, tejföllel, roston csirkével, kaliforniai paprikával, vöröshagymával, tacóval, paradicsommal és guacamole szósszal készül, az ára pedig 2290 forint. Kellemes darabnak tűnik, a különlegesebb pizzák rajongóinak érdemes lehet tenni vele egy próbát. 

akciospizza.jpg

Aki olcsóbb pizzára vágyik, annak viszont a havi akciós Bakonyi pizza lehet a párja: 1290 forintért főtt-füstölt császárszalonna, főtt-füstölt tarja, vargánya, paradicsom, tejföl, vöröshagyma és paprika a feltét, ami egész tartalmas összeállításnak tűnik. 1550 forintért fél literes Coca-Colával is kapható, de ajándék 1,5 literes Emotion üdítő jár minden Keleti Ízek termékek mellé, míg két darab Mártogatós étel mellé két fél literes Coca-Colát küldenek, úgyhogy ha szomjasak is vagyunk, ismét lehet válogatni az akciók közt. 

hetek.png

Ha már akciók: Serpenyős hetek vannak egészen hónap végéig, így néhány naponta más-más finomságokat kóstolhatunk meg. Mi a január 15 és 21 közt 200 forinttal olcsóbban kapható Chili Con Carnét kóstoltuk már, és csak ajánlani tudjuk, de a többi is egészen jól hangzik.

etlap.jpg

Mindemellett mától él a következő hónapok szezonális étlapja is, melyről két dolgot egészen biztosan meg fogunk kóstolni: a fent is említett kézműves szendvicset, és ezt az őrületesen jónak tűnő Máshogy guba tortát. Viszont a többi étel is nagyon jól hangzik, a lazac steak csak jó lehet, de különlegességnek ígérkezik a Chicken Parmigiana alla Bolognese is. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr2013534071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása