Férfiak pizzája - For Men

2017. június 29. - Feiertag Erik

Rengeteg különleges összeállítást próbáltunk már az #1Pizza étlapjáról, elég csak nagy kedvenceinkre, a Fullánkra vagy a Chic Light Deluxe-ra gondolni. Most valami egyszerűbb darabot választottunk, ami jó ajánlat lehet azoknak is, akik nem szeretnének se mézet, se almát a pizzájukra.

img_20170624_143630-01_custom.jpeg

Így jutottunk el a For Menhez, ami paradicsomos alappal, sajttal, sonkával, baconnel, füstölt/paprikás kolbásszal és édes pepperone-vel készül. Ez egy 1699 forintos összeállítás, melyet chilli szószos alappal és jalapeno paprikával csípősíthetünk +200 forintért. Mi az alap verziót kaptuk, extraként némi lilahagymával.

A feltétek nagyon jól működnek együtt az ételen, mind a bacon, mind a sonka és a kolbász megtalálja a maga helyét, ahogyan a sajt és a paradicsomos alap sem vész el a háttérben. Ahogy ezt már megszoktuk, a tésztára sem lehet panaszunk: a széle kicsit ropogósabb, ugyanakkor belül mégis puha, jól átsült köret a feltétekhez.

img_20170624_143645-01_custom.jpeg

Összességében tehát egy kellemes, húsos pizza a For Men, ami bátran ajánlható mindnekinek, aki egy egyszerűbb de jó pizzát szeretne enni sok hússal. Az árazás is korrekt, így erre sem lehet panasz. Ha pedig mégis szeretnénk mellé valami különlegességet, mindig van pár időszakos üdítő készleten, amit csak pár helyen lehet kapni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr9912620669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása