Fullánk Pizza

2015. október 10. - Feiertag Erik

Ilyen hűvös, esős időben jól jöhet egy pizza, honnan máshonnan, mint a hamarosan 1 éves #1Pizzából? Kicsit sok egyes hangzott el az előző mondatban, viszont az általunk próbált Fullánk Pizza inkább csillagos ötös lenne, ha osztályoznánk.

1pizza_fullank_pizza.jpg

Az 1490 forinba kerülő pizza feltéte elsőre nem hangzik soknak: paradicsomos alap, csípős Spianata Piccante San Michele szalámi, mozzarella sajt és méz kerül rá. Utóbbiból egyébként rögtön a tésztára, valamint a végén a sajtra jut, ez adja a kis fekete fullánkokat a tetején - innen jön a név is. Mi sima tésztával kértük, de van teljes kiörlésű, valamint vékony változat.

1pizza_fullank_pizza_1.jpg

Ahogy az előbb írtam, a feltét ránézésre nem tűnik erősnek, de ez csak kóstolásig van így. A pikáns szalámi, a paradicsomos szósz, a sajt és a méz együtt olyan - nem túlzok - ízélményt nyújt, amit mindenkinek meg kell tapasztalnia, legalább egyszer. A 100%-ban bio lisztből készülő tészta szépen átsült, mégis puha maradt, a szélek viszont szépen megpirultak, így erre sem lehet panasz.

Az étterem egyébként csak házhoz szállítással foglalkozik: a XIII., a IV., a III., a VI., a XIV., és a XV. kerületek nagy részébe 1000-1200 forint felett ingyen szállítanak, de terheltség függvényében szélesebb körben is felvesznek rendelést, érdemes vetni egy pillantást az oldaluk erre vonatkozó részére

1#Pizza

www.1pizza.hu

Cím: 1139 Budapest, Fáy u. 20.

Rendelésfelvétel/nyitvatartás: H-V.: 10.30 - 22.30

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr717953266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása