Camembert, csípős Angus és új Heti Menü a Burger Kingben

2017. április 20. - Feiertag Erik

Meglehetősen hosszú ideig voltak jelen a Burger King kínálatában a tükörtojással készülő King szendvicsek. Tegnap viszont végre lecserélték őket, méghozzá egy egészen kellemesnek ígérkező trióra. Ezen kívül ismét változott a Heti Menü menetrendje, ezt a poszt végén említjük majd meg.

4501.jpg

A The Kings névre keresztelt széria mindkét darabja ugyanazokra az összetevőkre építkezik, azonban van egy lényeges különbség: míg a sima Camembert King egy marhahúspogácsával, addig a Camembert King Deluxe panírozott csirkemellel készül. Ezen kívül saláta, paradicsom, majonéz, ömlesztett cheddar sajt, valamint egy méretesnek igérkező panírozott camembert szelet kerül beléjük.

Nem csak ők jelentik az újdonságot, hiszen egy speckó Angus szendvics is bekerült a kínálatba Chili Cheese Angus néven. Ez sok mindent előre vetít, és nem kínál nagy meglepetést: egy Angus marhahúspogácsával készülő, nagyobb méretű Chili Cheese burgerről van szó, az összetevők tehát némi csilis szósz, sajt és jalapeno paprika a fentin kívül.

4529.jpg

Mindemellett az évek óta futó, részünkről nagyon kedvelt Heti Menü lett kissé átvariálva, és szerintünk kevésbé vált ez előnyére, mint hátrányára az akciónak. A hétköznapi menetrend állandó 1090 forintos menükből áll a következő beosztás szerint:

Hétfő: Whopper 

Kedd: Big King

Szerda: Western Whopper

Csütörtök: Whopper

Péntek: Deluxe Csirkemell

Egyrészt nyilván örömteli, hogy most már három nap is falhatjuk az ikonikus Whopper szendvicset, ugyanakkor a hétvégi zabához szükségünk lesz a Burger King mobilapplikációjára, ahol rendszeresen változó ajánlatokat tudunk beváltani majd szombaton és vasárnap. Ez jelenleg 2190 forintos páros menüket jelent, tehát ha valaki egyedül lesz éhes, az vagy megpróbál lenyomni két menüt, vagy vesz valami normál áras cuccot. Köszönjük szépen kedves Burger King...

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr3412439059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása