Mondd, hogy all in!!! - All in pizza

2016. február 18. - Feiertag Erik

Ettünk már édes-csípőset, ettünk már meglepően jó diétásat, és ettünk már sütőtökös Halloween pizzát. De olyat még nem, amin MINDEN lett volna. Ennek is eljött az ideje, kipróbáltuk az All in pizzát!

1pizza_all_in_pizza_1_custom.jpg

Persze ezen sincs rajta minden, hisz akkor közel megfizethetetlen lenne, de azért elég jól el van látva: tejszínes-tejfölös alapra prosciutto sonka, kukorica, ananász, bacon, olasz szalámi, kaliforniai paprika és bivaly mozzarella kerül. Ennek fényében az 1999 forintos ár nem is annyria vészes a 32 centis változatért.

1pizza_all_in_pizza_3_custom.jpg

A rengeteg feltétből a kukorica az, ami mindenhova jut (meg nyilván az alap, és a prémium bivaly mozzarella). Ahol mindenből jut, ott az ananász és a paprika édeskésebb íze jól ellensúlyozza a sósabb húsokat. Ahol ebből-abból kevesebb van, eltolódhat az íz, jellemzően a bacon, a szalámi és a sonka dominálnak. Szerintem úgy érdemes fogyasztani, hogy két-két szeletet egyben hagyunk, és azt félbehajtva kis szendvicseket alkotunk. Ilyenkor elég kiegyensúlyozott lesz az íz, és tényleg szinte mindenhol érezhető lesz az összes feltét.

1pizza_all_in_pizza_2_custom.jpg

Összességében ajánlott pizza, de csak akkor, ha már próbáltátok a Fullánkot, mert még mindig az a kedvencem - és nem csak az #1Pizza kínálatából. Akár ez, akár valamelyik régebbi írásunk meghozta a kedvetek az étteremhez, ajánljuk a mostanában elkészült mobilalkalmazásukat (iOS, Android). Ha így rendeltek, különböző kedvezményekben is részesülhettek, szóval nem csak a high-tech hangulat miatt érdemes használni. Kiszállítással kapcsolatos infókat pedig itt találtok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr198396300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása