Halloween Pizza

2015. november 14. - Feiertag Erik

Bár már pár hete meg volt Halloween, azért egy jó pizzához sosem késő, és mivel még kapható, kipróbáltuk az 1Pizza halloween-i ajánlatát!

1pizza_halloween_pizza_03.jpg

A Fullánkhoz hasonlóan viszonylag kevés feltéttel rendelkezik. Egy tejfölös-tejszínes alapra kerül sütőtök, bacon és mozzarella sajt. Természetesen ez a pizza is elérhető több féle vastagságban, és teljes kiörlésű tésztával is, mi a sima verziót próbáltuk.

1pizza_halloween_pizza_06.jpg

A pizzát jórészt az alapszósz uralja, el tudtam volna viselni kicsit több tököt, mert ezek a részek voltak az igazán különleges falatok, ahogy kissé édeskés ízük keveredett az alappal és a szalonnával. A bacon szerencsére a sajt fölé került, így meg tudott sülni, jó pont, hogy erre is odafigyelnek.

1pizza_halloween_pizza_08.jpg

Összességében ízlett ez a visszafogott világ, azonban a Fullánkkal nagyon-nagyon magasra helyezett lécet nem ugrotta meg. Aki viszont pont ezt az enyhébb vonalat kedveli, annak érdemes tenni egy próbát. Hogy hozzátok is szállítanak-e, megtaláljátok az #1Pizza weblapján.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr58076146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása