Karácsonyi Cajun Angus

2015. november 21. - Feiertag Erik

Lassan mindenhol beköszönt a karácsonyi szezon, nincs ez másként a Burger Kingben sem. Néhány hete bekerült kínálatba a szokásos Santa Claus Burger, valamint a Cajun Angus XT, mely egy új, ünnepi hangulatú szendvics. Utóbbit próbáltuk ki, egy adag káposztasalátával, mely szintén új termék az étteremlánc étlapján.

burger_king_karacsony_cajun_angus_xt_02.jpg

A szendvics alapja egy méretes angus húspogácsa, mely mellé Pepper Jack sajt, saláta, vöröshagyma, és a krémes New Orleans-i szósz kerül, a buci pedig egy különleges, kalács szerű darab. Mindez 1490 forintért lehet a miénk, illetve menüben 2090-ért, ami nem olcsó, de ma már sajnos viszonylag általánosnak mondható a promóciós termékek közt.

A hús mellett a krémes szósz dominál, illetve utóbbi a Pepper Jack sajttal keveredve ad egyedi, ízt a burgernek. A kalács szerű buci nem rossz, kicsit erősíti a karácsonyi hangulatot, és jobban elkülöníti a többi terméktől ezeket a prémium kategóriás szendvicseket. Összességében egy nagyon jól sikerült hamburgerről beszélünk, bár számomra nem ér fel sem a tavalyi Krampusz Angus-hoz, sem a nyári Angus XT Bacon Cézárhoz, de ez már ízlés kérdése.

burger_king_karacsony_cajun_angus_xt_07.jpg

A káposztasaláta is jól sikerült, bár erről nehéz bővebben írni. A több féle zöldség felhasználásával készült saláta a csirkés konkurencia termékéhez hasonló ízvilágot kínál. Angus menü mellé 200 forint, szerintem érdemes kipróbálni.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr288095754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása