Ropogós Atlanta Burger

2015. június 16. - Feiertag Erik

A Meki idén nem vitte túlzásba az új burgereket, lényegében csak a Gluténmentes Sajtburgert kaptuk, ami bár nagy lépés a cég részéről, nem egészen abban a tekintetben, mint mondjuk az Össztűzburger volt tavaly. Viszont végre itt vannak az Amerikai Hetek, melynek legnagyobbnak tűnő szendvicsét már ki is próbáltuk!

wp_20150612_17_46_50_pro.jpg

A Ropogós Atlanta Burger inkább a kevesebb több vonalat követi, a burgonya stickeken kívül semmi extrát nem mutat fel: egy marhahúspogácsa mellett, bacon, saláta, lilahagyma, sajt és fűszeres szendvics szósz került a retroburger jellegű barnás buciba. Móricz Zsigmond körtérről hoztam pár árat hozzá: a termék magában 1240 forintba kerül, menüben 1690, míg McMenü Plusz-ban 1820-at kell fizetni. Hangsúlyozom, ez éttermenként eltérő lehet, de valahol e körül alakul mindenhol.

Őrületes milyen szintre kerültek az árak az elmúlt öt évben, emlékszem, annak idején 1300 forint körül már menüben adtak ilyen kaliberű szendvicseket. Ez most nem a Mekinek szól, mert a többiek is durván drágultak, csak most csapódott le, hogy néztem az árakat, és mondom de jó, csak 1240 a menü, ja nem, az csak a szendvics.

wp_20150612_17_45_26_pro.jpg

Ez után a kis kitérő után nézzük, milyen a szendvics! Ahogy vártam, kicsit tömörebbé tette a burgonya, amiből amúgy kicsit több elfért volna, de nem volt vészesen kevés. Sajnos nem volt annyira ropogós mint vártam, valószínű hogy a szósszal picit megszívta magát. A szósz nem túl domináns, viszont kicsit jellegtelen, talán a Big Mac-ben használtra hasonlít. Egyébként kiegyensúlyozott szendvics, minden kellően érződik. Nagy piros pont a bacon mennyisége, egyáltalán nem spóroltak vele.

wp_20150612_17_47_32_pro.jpg

A szendvics papírba csomagolva érkezik a dobozban, ami tök jó, úgy tűnik ez lesz az új trend a promóciós termékeknél. Nekünk tetszik az ötlet, mert ha nem kellene a fotók miatt szétszednünk, tisztábban lehetne enni velük. Összességében korrekt szendvics a Ropogós Atlanta Burger, viszont ennyi pénzért lehetne több is annál, bár mostanában úgy tűnik, ez a normális promóciós árszint.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr27546788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása