Össztűz burger!

2014. augusztus 08. - Feiertag Erik

Idén nem kényeztetett el minket a McDonald's időszakos szendvicsek terén, az év elég jól indult ugyan a McRib-bel, de azóta abszolút semmi igazán említésre méltó nem történt. Egészen a filmfesztiválos promócióig, ahol összesen négy burgerrel megmutatták hogy még mindig tudnak érdekes termékeket behozni. A széria egyik, ha nem a legjobbja volt az Össztűzburger, mely valamikor július elején került le a polcokról, azonban a héten közkívánatra visszatért!

expendables-arnolds-back.gif

Szerencsére a szendvics visszatérése nem sikeredett olyan megereszkedettre mint a jó öreg Schwarzié. Ahogy nyár elején, most is egy méretes marhahúspogácsa, saláta, enyhén csípős szósz, Pepper Jack sajtpogácsa, jalapeño darabkák van benne. A buci is különleges, baconös szóratot kapott a tetejére. Már ránézésre különlegesebbnek tűnik a legtöbb idei időszakos szendvicsnél, de szerencsére ez nem csak a látszat.

WP_20140618_15_53_14_Pro (Custom).jpg

A sajtpogácsa teszi a dolgát, és kiemeli a terméket az átlag-burgerek közül. Egyértelműen dominál de mégsem nyom el teljesen mindent, érezni a húst, a csípős paprikát, talán a saláta és a szósz lesz leginkább az áldozata, bár utóbbi az erejével és paprikás ízével azért végig ott van a háttérben. A mexikói ízvilág átjön, a sajton pedig érződik, hogy nem akciós trappistáról van szó.

WP_20140618_15_51_40_Pro (Custom).jpg

A figyelmeztetés nem átverés, valóban okozhat kellemetlenségeket a forró sajt - kérdés, hogyan lehet védekezni ellene. Leginkább sehogy.

Méretre sem lehet panasz, bár elég húzós áron mérik, nem igazán éreztem azt hogy ne érte volna meg. Szerintem gyorskaja fronton elég laktató termék, méretben egy Whopper-hez lehetne hasonlítani, a sajtpogácsa miatt összességében viszont mégis nagyobbnak mondanám annál.

WP_20140618_15_53_35_Pro (Custom).jpg

Ezt most nagyon eltalálta a McDonald's. Nem csak hogy nagyon jól sikerült burgerről van szó, de még a nevétől sem idegen, nem azt érezni hogy csak úgy ráhúzták, mint mondjuk a Broadway Burger esetében. Aki eddig kihagyta, most a visszatéréssel kapott még egy esélyt, ha Mekiben jársz mostanság, ez legyen az amit rendelsz.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr196583845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása