Amerikai Hetek a Mekiben!

2015. június 09. - Feiertag Erik

Ebben az évben nem nagyon ehettünk igazán menő időszakos termékeket a Mekiben, bár a tavalyi év ezen időszakánál azért erősebb volt a felhozatal: mindenki örömére visszatért a Grand Big Mac, valamint bevezettek egy gluténmentes termékvonalat, ami azért komoly előrelépés a kínálatban. Ma viszont itt az első méretes promóció a McDonald's-tól Amerikai Hetek néven!

mcdonalds_amerikai_hetek_2015_2.JPG

Nem is akármilyen pakkot kapunk, hisz három hamburger mellé két snack is érkezett. Egyrészt lesz Chicago Burgonyachips, mely elég lényegre törő, ezen nincs is mit magyarázni. A Beverly Hills Sajtfalatok viszont sokkal izgalmasabbak: ezek ketchuppal töltött kis panírozott cheddar sajtrudacskák, azaz egy mártogatós amit már előmártottak, hogy nekünk ne kelljen fáradozni vele.

mcdonalds_mcchicken_bbq_2.JPG

Miután letudtuk a rágcsálnivalót, jöhetnek az igazán érdekes újdonságok. Az akciós hamburgertrió legkisebb tagja, a McChicken BBQ nem kínál sok extrát, ha ismerjük a sima verziót: panírozott csirkehús mellé saláta, majonéz és barbecue szósz kerül. Tavaly a Grand Big Mac mellett árultak hasonló szendvicset, csak akkor curry szósszal bolondították meg.

A Las Vegas BBQ már valóban nagykutyának tűnik két marhahúspogácsával, sajttal, BBQ szósszal, lilahagymával, paradicsommal, és salátával. Szerintem már láthattunk ilyet, de hogy mikor és milyen néven, azt most nem tudnám megmondani. Ellenben a Ropogós Atlanta Burgerhez hasonló még nem járt Mekiben: egy méretes marhahúspogácsa, sajt, bacon, lilahagyma, saláta, fűszeres szendvics szósz, valamint BBQ burgonya stick-ek. Utóbbi biztosan kicsit ropogósabbá és laktatóbbá teszi a szendvicset, ugyanakkor talán tömörebbé is, úgyhogy ránézésre ezt mindenképp menüben ajánlanám.

mcdonalds_amerikai_hetek_2015_snack.JPG

Összességében azért el nem ájultunk az új termékektől, viszont a McDonald's idei formájához képest mindenképp elég nagy ugrás ez a három szendvics, melyek a kevesebb több vonalon mozogva megszokott dolgokból építkezve próbálják megállni a helyüket. Majd kiderül, sikerül-e nekik.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr667527402

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása