Curry McChicken

2014. szeptember 16. - Feiertag Erik

Lassan két hete indult útjára a McDonald's szeptemberi promóciója, melynek nagy dobása a Grand Big Mac volt, mely valójában nem sok újdonságot nyújt azon felül, hogy az étteremlánc eddigi legnagyobb szendvicse. Viszont kipróbáltuk az ilyen téren érdekesebbnek tűnő Curry McChicken-t is, melytől alacsonyabb árat és korrekt ízeket vártam a beharangozó írásban. Lássuk, összejött-e!

curry.PNG

Félig-meddig igen. Sajnos az árral kicsit elszálltak, bár az alap McChicken sem az az igazán olcsó kategória, azonban állandó résztvevője a kuponfüzeteknek, így azért összességében nem egy drága termék. A Curry változat 950-es árát kicsit soknak érzem, főleg a méretet és a tartalmat tekintve.

WP_20140903_007 (Custom)_1.jpg

Normál méretű buciban panírozott csirkehús, saláta, uborka és természetesen curry szósz kapott helyet. Abszolút azt kaptam amit vártam, az öntet dominál, szinte mindent el is nyom de azért jó hogy ott a saláta és az uborka mert kicsit azért enyhítenek rajta, nélkülük elég tömény lenne a szendvics.

WP_20140903_010 (Custom).jpg

A szósz egyébként elég jól sikerült, tényleg pikáns, erőteljes íze van, olyan ami vissza is csalogatna, ha a KFC nem épp most dobta volna piacra nagy méretű önteteit 200 forintért. Meglepő a hasonlóság, én nem is tudnék nyertest hirdetni köztük, a csirke és a panír viszont KFC-ben egyértelműen jobb, így inkább azt ajánlanám, ha opció a tunkolás is.

WP_20140903_009 (Custom).jpg

Összességében egy szépen összerakott, korrekt szendvicsről van szó, ami nem tartogat meglepetéseket. Ahogy fentebb írtam, a konkurens hasonló témában most jobb, de ha csak Meki van közelben, vagy mindenképp szendvicsre vágysz, a Curry McChicken jó választás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr176701109

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása