Csípős és Fűszeres és Angus

2014. március 18. - Feiertag Erik

A Burger King Angus promóval indította a tavaszt, ami egyfelől jó, mert végre használják azokat a híres-neves vastag húsokat, másrészt viszont csak állandó szendvicsek újragondolásáról van szó, és még ez is erős túlzás. A Steakhouse változat ráadásul múlt héten csalódást is okozott, lássuk, a Csípős & Fűszeres felér-e az eredetihez!

2771.jpg

Whopperek különböző kiszerelésű garmadáját vonultatja fel a BK étlapja, van sajtos, van Western, van dupla és van Hot Chili ha nem számítjuk a Have it your Way szemlélet által elérhető közel végtelen kombinációt. Posztunk tárgya utóbbi Angusosított kiadása, így az Extra Vastag Húspogácsán kívül saláta, paradicsom, hagyma, majonéz és Habanero szósz, sajt, meg persze a csípős burgerek elengedhetetlen kelléke, Jalapeño paprika kerül bele.

WP_20140307_12_27_13_Pro (Custom).jpg

A termék nem tartogat meglepetéseket, klasszikus Burger King-es ízvilágú és hangulatú darab. A paprika és a szósz csíp, de nem annyira hogy falnak rohanjunk tőle, kellemes, pár korty üdítő után viszonylag könnyen el is tűnik a szánkból. Az öntetek ezúttal mind ott vannak és érződnek, valamint a vastag Angus hús is jót tett a szendvicsnek, jobban jelen van mégsem nyom el semmit - más kérdés hogy hasonló hatás elérhető jóval olcsóbban egy dupla HC Whopperrel. Ez van.

WP_20140307_12_28_54_Pro (Custom).jpg

Sok mindenen lehet pörögni vele kapcsolatban (ahogy teszem is fentebb meg lentebb), de azt nem lehet elvenni tőle hogy méretes és viszonylag laktató darab. Akinek egy nagyobb BK szendvics is elég szokott lenni, az ezzel is jól lakik majd, sőt. Viszont mindemellett nem elhanyagolható az a tény, hogy míg egy Whopper menüben van 1320 forint körül, addig ez a Csípős & Fűszeres önmagában többe kerül ennél. 

WP_20140307_12_28_04_Pro (Custom).jpg

Teljesen korrekt szendvicsről van szó, bár kicsit drága, ettől függetlenül jól össze van rakva. Én mindenképp ezt ajánlanám a jelenleg piacon lévő trióból. 4/5-re elegendő, akkor lehetne max pontszám ha valami különlegesség is szorult volna belé, egy Angry Angus pl. simán megkapná, ha hozná a tavalyi Angry Whopper szintjét (és miért ne hozná?).

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr166306155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása