REMASTERED IN ANGUS DEFINITION

2014. március 05. - Feiertag Erik

Végre eljött ez is, még ha csak állandó szendvicsek feldolgozásáról is van szó. Két éve hogy kijött itthon az első Angusos termék a Burger King-ben és még abban az évben volt egy jó kis karácsonyi kiadás, de azóta se híre se hamva az ilyen jellegű promóknak.

2771.jpg

Ahogy fent is írtam, ezek az amúgy mindig kapható Steakhouse és Hot Chili Whopper Angusosított változatai. Így tehát érvényes rájuk, hogy aki az eredetit szerette, annak ezek is be fognak jönni. A változás lényegében annyi, hogy több a hús, más újság nincs.

A Csípős & Fűszeres Angus értelem szerűen egy csípős és fűszeres szendvics. Ezt Jalapeño paprikával és Habanero szósszal próbálják elérni. Ezek általában elég jól teljesítenek, de azért nem szokott lerohadni tőle az ember feje, legutóbb az Angry Wopper volt hasonló, bár ott a szósz nem ment rá az erőre. E mellett paradicsom, saláta, hagyma, sajt és majonéz kerül bele, meg persze az "extra vastag Angus marhahús."

Mellette választható a Steakhouse Angus, mely a klasszikusabb ízek kedvelőit próbálja becsalogatni a BBQ szósszal, a baconnel, a sajttal és a pirított hagymával. Utóbbi kicsit vicces, a képeken mindig ilyen hagymás rostélyos szerű teljes hagymakarikák látszanak, aztán a szendvicsbe ilyen apró kis barna darabkák vannak, gondolom nem akarják lecserélni a nemzetközi képet meg úgysem fog senki panaszkodni miatta. Ezen kívül minden ugyanaz: saláta, hagyma, sajt és majonéz kerül bele, meg persze az "extra vastag Angus marhahús."

Speckó krumpliról vagy hasonló most nem lesz, vagy legalábbis semmi hír róluk. Az árakat viszont tudjuk és elég húzósak. A szendvicsek magukban 1270 forintba kerülnek, míg menüben 1850-et kell értük fizetni. 

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr426306157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása