Maxi Twist, avagy új tekercsek a KFC-ben!

2014. február 25. - Feiertag Erik

Jók voltak azok a Rockerek, de azért valljuk be, nem ők az étterem történetének leglaktatóbb termékei. Véget ért viszont a január (és lassan február is), úgyhogy eljött az ideje lecserélni az újévet köszöntő olcsó-promót valami nagyra.

kfc_maxi_twist_metroplakat (Custom).jpg

Elég rég láttunk tortillára épülő KFC akciót, legutóbb talán a Qurrito volt ami erre építkezett, és az azért nem volt egy minden földi jóval teletömött termék. A Maxi Twist - vagy inkább Maxi Twistek, mert két verzió van - viszont az.

Maxi Twist Barbecue: A klasszikusabb, a lánc alapvető termékeit idéző darab a már-már túl jól ismert BBQ-bacon-sajt kombót vonultatja fel, bár utóbbiban van egy kis csavar mert nem a mindig használt cheddar került bele, hanem Moneterey Jack. Ezen kívül két combfilé (ugyanolyanok mint amit a Granderben használnak), saláta, paradicsom és majonéz van benne. Ha jobban belegondolok ez nagyjából egy Dupla Grander tortillába tekerve, ami elég jól hangzik.

Maxi Twist Toszkána: A megszokottabb mellé mindig kell valami új, ami azokat rántja be akik különlegeset kóstolnának. Ennek legáltalánosabb módja valamilyen nemzet konyhájára felhúzni a dolgot. Ezúttal Olaszország tölti be ezt a szerepet, melynek megfelelően parmezán sajt, rukkola, és olaszos majonéz kerül a saláta, a paradicsom és a két csirkecomb filé mellé.

A két termék magában 990 illetve 1090 forintba kerül, menüben pedig 1490 és 1590 HUF az áruk. Ezen kívül elérhetőek Box csomagban is, ebben az esetben nagy sültkrumpli, üdítő és 5 Hot Wings jár a tekercs mellé 2100/2200 forintért.

kfc_bsmart_3960x1960 (Custom).jpg

Ezen kívül visszatér a nagy sikerű Hot Wings Bsmart. A széria többi összeállításához hasonlóan ez is 400 forintért lesz kapható, és a kis sültkrumpli mellé három Hot Wings-et csomagolnak nekünk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr506306161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása