Lapos grillezett tortilla, és kis színes tortillák tesztje

2013. június 10. - Feiertag Erik

A KFC sűrűn mutat újat, de ezek ennyitől még nem lesznek jók - ugye, Bigapita? Ezúttal azonban biztosra mentek: szokásos alapanyagokból felépítettek egy szokatlan terméket, a végeredmény pedig bár minimalista, de jó.

smallegyutt.png

A Qurrito cakkumpakk 3 összetevőt tartalmaz. Ez kevésnek tűnhet, de pont olyanokról van szó, melyek hangsúlyosak. Semmi saláta, se paradicsom, semmi, ami könnyedén háttérbe szorulhat: H&S Strips, barbecue szósz és sajt alkotja a quesadillát, semmi más, semmi több. Ebbe ugyan bele lehet kötni (azért egy kis zöldség elfért volna, esetleg kukorica, ha már mexikói), de nem érdemes mert így is nagyon jól sikerült.

2013-06-03 19.51.21.jpg

Szerintem inkább KFC (a tartalom együttesen a Grandert juttatta eszembe), speed azt mondja, inkább mexikói hangulatú lett a termék, abban viszont egyetértetünk, hogy jól sikerült. Külön tetszett, hogy fel van szeletelve, így könnyen lehet rajta osztozkodni, ha nem vagyunk igazán éhesek, csak csipegetnénk valamit.

2013-06-03 19.52.16.jpg

Igazi húsimádó, minimalista termék lett a Qurrito, melyet leginkább a barbecue és a csirkecsíkok csípőssége ural, de azért érezhetően ott van a sajt is. Ha szereted a csípőset, egy próbát simán megér, de alapvetően ajánlanám bárkinek, ha valami jót akar gyorsétteremben. Simán 5/5, többszöri kóstolás után is ugyanazt hozza.

2013-06-03 19.53.47.jpg

A vörös barbecue folyóról evezzünk át színesebb tájakra, sárgás ananász, zöld mangó és piros füstölt paprika borította vidékre. A leginkább fiataloknak szóló, tarka-barka iTwist család három új taggal bővült (miután ugyanennyivel csökkent a választék). Ezek az Ananász, Mangó és Füstölt Paprika ízeket kívánják előtérbe helyezni, nézzük, hogy sikerült nekik.

2013-06-03 20.05.08.jpg

iTwist Mangó: Egy H&S Strip, saláta, paradicsom, majonéz és mango chutney szósz, utóbbi próbálja zöldíteni a kedélyeket. A szósz egész jó, nem nyomja el a majonéz, ajánlott, ha az ember szereti a névadó gyümölcsöt.

iTwist Füstölt Paprika: A fentihez hasonló összeállítás, a szósz azonban Füstölt Paprika alapú. Füstös ízt nem igazán éreztem, viszont a paprika ott volt, érdekes, kellemes ízt adott a twisternek, egy próbát mindenképp megér (ha már amúgy is valami gyorsat akartok út közben.)

iTwist Ananász: A mangóstól csak annyiban különbözik, hogy nincs benne paradicsom, és a majonézzel ananászos öntetet párosítottak. Nekem ez ízlett legkevésbé (bár mivel nem szeretem az ananászt, ebben nem igazán releváns a véleményem). A gyümölcs íze nagyon megbújt a háttérben, úgyhogy aki intenzív ananászízre vágyik, nem itt találja meg a számítását.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr746306264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása