Régi és új - Rocker és Rocker Fresh teszt

2014. január 14. - Feiertag Erik

Az olcsó burgereket szeretjük, mert gyorsan és olcsón ki lehet próbálni, ha az ember rohan vagy csak pár perce van farkastalanítani az éhséget. És pont ilyenek az idei Rockerek is, gyorsan le lehet nyomni, de ha út közben vennénk magunkhoz akkor sem leszünk könyékig szószosak.

banner (Másolás).jpg

És mindennek tetejébe, még finomak is. A szendvics, ahogy múlt héten írtam, két féle változatban érhető el. A sima Rocker ugyanazt tartalmazza mint tavaly, azaz pikáns fűszerezésű csirkecombfilét, uborkát, ketchupöt és majonézt. Az ízek teljesen jól el vannak osztva, kicsit a Mekis Sajtburger jutott róla eszembe.

smallWP_20140106_18_09_50_Pro.jpg

A csirke mindkét esetben ugyanaz, ahogy a fűszerezés is. Ez a szokásos KFC módon ropogós és kissé csípős, de érezni hogy nem H&S, annál sokkal visszafogottabb dologról van szó. Ha más terméket kéne mondani házon belül, hogy mire hasonlít, akkor a Zinger lenne az.

smallWP_20140106_18_15_17_Pro.jpg

Ha valaki szeret sok zöldséget kapni a szendvicsébe, annak is van egy Rocker, mégpedig a Fresh névre keresztelt kiadás. Húson kívül paradicsom, saláta, kígyóuborka és majonéz került bele, tehát nagyjából az, amivel a Meki/BK páros szokta freshesíteni egy-egy promóciós burgerét, de itt nyilván más mennyiségekkel dolgoznak.

smallWP_20140106_18_15_39_Pro.jpg

Az alap változatra azt mondanám, hogy vitán felül jó. Utóbbinál azonban kicsit árnyaltabb a kép, legalábbis az én ízlésemnek. Alapvetően nem igazán szeretem burgerekben az ilyen jellegű uborkát, de annyira nem zavar hogy elrontsa az összképet, azonban most először találkoztam azzal, hogy a szendvics többi része felmelegítette. Van aki szereti így, pl. a savanyú uborkának ami a sima Rockerben vagy a Sajtburgerben van még jót is tesz, de nekem annyira nem jön be. Szerencsére nem hangsúlyos annyira hogy tönkretegye az egészet, de ahhoz elég, hogy azt mondjam, bár összetevők tekintetében szegényesebb, mégis a normál kiadás ízlett jobban. Ezt leszámítva a Fresh is egy korrekt darab, semmi sem túl domináns benne, kiegyensúlyozott kis szendvicske.

smallWP_20140106_18_07_52_Pro.jpg

Összességében egy egész jó promócióról van szó, mely bár hanyagolja az igazán nagy szendvicset, mint a pár hónapos BOSS, vagy a tavalyi Double Rocker, azonban kategóriájában "korrekt teljesítményt nyújt." A szendvicsek drágábbak mint egy Sajtburger a Mekiben azonban a hús kicsit nagyobb az azokban használtnál és szerintem a panír is elég finom (bár a konkurensnek van egy sajátos íz-hangulata), úgyhogy ha mindkét hely útba esik én a KFC-t ajánlanám ha hazafele leküzdhetetlen éhség-roham jön rátok.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr856306180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása