Merry Cheesemas 2 - Santa Claus Visszatér

2013. november 13. - Feiertag Erik

Tavaly a Burger King bombaként robbant be a piacra az Angus húsos burgerével, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a karácsonyi promót is arra építették. És mi sem bizonyítja jobban a Santa Claus burger sikerét, mint hogy idén újra ő lett a karácsonyi akció tárgya.

2572.jpg

És más semmi, sajnos. A szendvics alapvetően tök jó, egy Angus húspogácsa, pirított hagyma, Steakhouse szósz, saláta, Maasdam és Edami sajt van kukoricadarás buciba zárva. avaly tetszett, nyilván idén is ugyanolyan lesz. Annak idején hiányoltam belőle a paradicsomot, talán feldobná a dolgot, talán nem, ezt nem fogjuk megtudni, csak ha külön kérünk bele, de ennek nem igazán látom értelmét.

Ha a dolog újdonság lenne azt mondanám tök jó promóval készültek, így viszont, főleg ismerve a Meki csütörtöktől esedékes Big Tasty - McTipszmiksz összeállítását nem éppen nyerő a dolog. Ha már ismételnek igazán elférhetett volna valami más is mellé, legalább ugyanez csirkehússal, az utóbbi időben úgyis visszatértek ehhez a kombinációhoz. Aki tavaly kihagyta volna, szerintem tegyen vele egy próbát de ha már volt benne részed inkább egy Big Tasty-re készülj a hét vége felé.

2575.jpg

Viszont ezúttal tényleg csak ennyi, még különleges krumpli sincs hozzá, pedig manapság ez már hozzá tartozik egy időszakos akcióhoz. Viszont előtérbe kerültek a Fűszeres Csirkeszárnyak de ez aligha nevezhető újdonságnak, és ha már fűszeres szárny hangulatban van az ember akkor érdemesebb beugrani egy KFC-be és rázni egy Shake It kosarat.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr126306202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása