Kiszivárgott a jövő heti Meki váltás

2013. november 10. - Feiertag Erik

Mint arról a héten már írtunk, valószínűleg jövő csütörtökön promóváltás jön a Mekinél, még pedig Az Én Hamburgerem győztes szendvicsei kerülnek kiszórásban valami titkos szisztéma szerint - ami már nem titkos! Köszönhetően szemfüles olvasónknak, Robinak, és a siófoki Szuperinfónak (meg nyilván az ott hirdető McDonald's-nak), egy kicsit korábban kiszivárogtak az "első etap" részletei.

reklama_1.JPG

reklama.JPGEgyrészről ugye jön az első nyertes burger, a McTipszmiksz Burger amibe még mindig beleborzongok ha le kell írnom/kimondanom, de nem is ez az igazán érdekes, mert ezt láttuk, tudtuk, hogy előbb utább utolér minket. Ami igazán számít, hogy hosszas, sok-sok Mekis poszt végére odaszúrkált "Big Tastyt a népnek" piszkálásunk végre célba talált! Hosszú évek óta újra Big Tasty a magyar McDonald's kínálatában!

Most hosszas előelemzésekbe nem mennék bele, rendesen képekkel meg mindennel beharangozó posztot pénteken olvashattok, de annak aki nem tudná mi ez a nagy lelkesedés: A Big Tasty a Meki egyetlen burgere ami méretben is párban van a Whopperrel. Azaz nagy hús, nagy buci, sok minden. Pár éve svájcban próbáltam, tapasztalataimról itt olvashat akit érdekel. Tipszmiksz meg egy dupla Royal apróbb extrákkal, sok vizet nem zavar az előbb említett mellett.

BIG TASTY with bacon.jpgBigTasty Baconnel - Őt fogod kérni a következő hónapban ha Mekibe mész

És ha már reklám adta a témát, azt is érdemes megemlíteni, hogy a lap alján megbúvó hirdetés szerint november 14-én, azaz jövő csütörtökön a siófoki Zúgó utca 1-es szám alatt álló McDonald's étteremben mindent fél áron adnak, kivéve azt amit nem. Ezt úgy értem, hogy más akciókkal nem összevonható a dolog, így se 1+1 se Párszázas se különböző sajtburger válfajok esetén nem vehető igénybe. De kinek kell sajtburger menü, ha a Tipszmikszet odaadják 545-ért?

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr576306204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása