Meki kuponok és a betyárság véget ér

2013. november 07. - Feiertag Erik

Mintha összebeszéltünk volna, pár héttel a McRoyal témájú posztunk után a McDonald's McRoyal témájú kuponfüzettel jelentkezik. Ez persze sajnos csak a jelentéktelen hátlapot érinti, egy benga szendvics és néhány a semmibe puffogtatott trivia a burgerről. "A fenséges burger pazar megjelenését az ókori Kelet egyik kulináris kincse, a szezámmag koronázza". Na ne b*ssz.

banner.JPG

Amint azt fent említettem, a kuponok nagy része tök átlagos, viszont az elrendezésben van egy kis csavar, kicsit átszabták a megjelenést. A (szerintem) legjobb ajánlatok, azaz a két BigMac/McChicken/McNuggets/Sültkrumpli egy áráért csoport bekerült a cucc közepére, hogy ha csak ezeket tennéd a pénztárcádba ne legyen egyszerű dolgod azzal, hogy letéped a felső szegmenst, most középről kell kiszakítani, egy kezelhetetlen spirállá téve a maradékot. A nyomtatható/okostelefonos változat itt érhető el és december 8-ig használhatóak fel.

kék.jpg

Bár nagyrészt a szokásos BigMac+valami más összeállításokról van szó, azért sikerült kicsit újítani. Kaptunk egy új kategóriát, ahol sok olcsó-burgert vehetünk olcsóbban. Így akár miénk lehet egy Csibeburger menü almáspitével 650 forintért, vagy akár Sajtburger, Csibeburger és Klasszik Sertésburger is markunkat ütheti fél liter üdítővel társulva egy ezresért. Annyira nem vágom a Párszázas árakat, de kicsit sokallom. Ezek szerint végbement egy drágulás amíg nem figyeltem rájuk.

barna.jpg

Ahhoz képest, hogy a kuponfüzet témája a McRoyal összesen három ajánlatban szerepel. Viszont BigMac-et még mindig orrba-szájba ehetünk. A nagyon éhesek akár három menüt (kis krumpli kis üdcsi) is lenyomhatnak almáspitével, és csak 3100 forintot kell fizetniük, aki viszont kevésbé, annak még mindig ott van a Két BigMac menü két Sajtburgerekkel és almáspitékkel 2870 forintért. Aki viszont csak kicsit éhes, egy rakás BigMac-meg-még-valami kombóból válogathat 1590 pénzért, és akár néhány olyat is találhat, ahol két másmilyen szendvicset kap ugyanennyiért.

WP_20131105_16_31_15_Pro.jpg

És ha már pár napja a Metropol hasábjairól kiderült, mi is megemlítjük. Egy hét van hátra a Meki Betyáros promóciójából, azaz jövőhét közepéig próbálhatjátok csak ki a Szürkemarhás burgereket, ha eddig nem tettétek volna. Utána pedig, valószínűleg csütörtökön elkezdődik Az Én Hamburgerem nyertes szendvicseinek akciója, addig is tipszmikszojjatok bőszen.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr996306206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása