Szürkemarha száll a kakukk-fűszkére

2013. szeptember 27. - Feiertag Erik

A múlt héten kipróbált Paprikás Szürkemarha Burger egész jó volt, így úgy döntöttem, kap egy esélyt a másik, kevésbé hangzatos, csupán kakukkfűvel hirdetett változat is. Bár ne tettem volna.

banner.jpg

Mondjuk alapvetően nincs sok baj a burgerrel, csak annyi, hogy házon belüli konkurense ugyanazon az áron többet, de ha nem is többed, mindenképp jobbat nyújt. A nem csípős paprika és a kolbász hozzá tudott tenni annyit, hogy a jobb fajta promóciók közé kerüljön a burger, ezek azonban itt hiányoznak, így nem marad más, mint egy szokásos Meki burger.

smallWP_20130924_15_57_09_Pro.jpg

A hússal ezúttal sincs semmi baj, nyilván ugyanazt kapja mint a kolbászos változat, nem is vártam mást. Kicsit ízesebb mint amit amúgy használnak, de kevésbé szaftos, egyéni ízlés kérdése kinek melyik a jobb (nekem egy kicsit talán ez, de nem fogom siratni ha lekerül az étlapról). A nagyobb tenyérnyi húspogácsán kívül lilahagyma, saláta, paradicsom, a kecskesajt ízű hagymás-tejfölös csoda, meg kakukkfű került a sajtos buciba, melynek ezúttal sincs semmilyen különleges zamata.

smallWP_20130924_15_57_43_Pro.jpg

Talán a kakukkfüvet tudnám kiemelni, tényleg adott egy kis ízt a dolognak, jöhet máskor is. A többi végül is elég jól megoszlott, semmi sem volt túl domináns. Pusztahasábbal ettem, és pár falat után arra lettem figyelmes, hogy a krumpli után szívesebben nyúlok, mint a szendvicsért, ilyenkor kezdődnek a bajok egy amúgy burgerre építő menünél. Nincs nagy baj vele, csak baromira nem éri meg az 1590-es árat, egy AngusXT-vel szerintem mindenki jobban jár ugyanennyiért, vagy talán még egy picit olcsóbban is.

smallWP_20130924_15_58_12_Pro.jpg

Ha csak ez lenne betyárosan promózva, talán jobb pontszámot kapna, mert azért mégiscsak szürkemarha, és a hús íze különleges, viszont valahogy nem áll össze, nincs meg benne semmilyen plusz, ráadásul hiába kevesebb, nem jobb. Abszolút középszer, 3/5, aki még nem próbálta hagyja is ki, inkább a Paprikással kacérkodjon, bicska ahhoz sem köll.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr556306220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása