Minden szempontból betyáros újdonságok a McDonald's-ben

2013. szeptember 13. - Feiertag Erik

Betyáros, mert magyaros, és betyáros a mennyiség is a Meki őszköszöntő promóciójában. Az előző, kissé lehangoló BBQ túladagolás után, ahogy az utóbbi pár évben lenni szokott, eljött az ideje, hogy a magyaros ízek kerüljenek előtérbe. Ezúttal azonban Retroburger helyett szürkemarhahúsos szendvicseket és a már megszokott snack-adagot kapjuk. Hej!

banner2.jpg

Szürkemarhás vonalon két szendvicset kapunk, egy alapot, ahol végül is kipróbálhatjuk, ízlik-e a dolog, és egy, mondjuk úgy betyárosabbat, mely több magyaros elemet tartalmaz. Árban viszont nincs különbség, magában mindkettő 1190, menüben pedig 1590 forintba kerül. Előbbi a Kakukkfüves Szürkemarha Burger, mely a húspogácsán kívül paradicsomot, salátát, lilahagymát, bámulatos módon kakukkfüvet, és tejfölös-hagymás szószt, melynek kecskesajt íze van (akkor már lehetne kecskesajt szósz is nem?). Utóbbi, azaz a Paprikás Szürkemarha Burger ezen felül erős paprikát, sült hagymát és paprikás kolbászt tartalmaz. A buci mindkét esetben sajtos, ami valószínűleg a tésztába van belekeverve.

sülthagymás marhaburger.jpg

A harmadik burger ismétlés, láttuk már Rostélyos Burger néven, annak idején jó volt, nem látom be most miért lenne másként, persze, a fenti konkurenciával szemben nehéz dolga lesz. Gondolom nem akarták, hogy aki nem szereti a Szürkemarhát, átmenjen a konkurens Burger Kingbe megkóstolni valamelyik Avokádós Whoppert. Az idén Sült Hagymás Marhaburger (950/1350,-) néven futó termék mint régen, most is egy marhahúspogácsát, rösztit (vidéktől függően tócsni/lepcsánka), sült hagymát és borsos szószt tartalmaz, aki nagyon óckodik a szürkétől de bekapna valamit a Mekiben, érdemes kipróbálnia.

snack.jpg

Snack téren is újdonságokat kapunk, bár a krumpli valószínűleg csak át lett nevezve (mint mindig). A Puszta Hasáb (530 Ft) valószínűleg semmi újat nem fog mutatni, esetleg fűszerezésben lehet más mint a többi krumplitársa, nagy menühöz nyilván érdemes ezt kérni mert jobb mint a sima. Rajta kívül Szalámis Sajtkarikákat (420 forint; az sajnos nem volt feltüntetve, hány darabra értendő) vehetünk, kis panírozott gyűrűk, a név szerintem magáért beszél.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr456306228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása