Ünnepi csirke barbecue a Meki új weblapján

2013. augusztus 02. - Feiertag Erik

Múltkor már kifortyogtam magam, hogy a Meki mennyire jellegtelen szendvicsekkel készült a szülinapi promócióra, és bár a kóstolás jól sült el, előbbit továbbra is fenn tartom. Eljött viszont a váltás ideje, és most olyan király újdonságokat kapunk, hogy csak na! Nem.

bbq chix.jpg

Az újdonság konkrétan egy szendvics, a BBQ Chix. Alapvetően jóban vagyok a barbecue szósszal, de már nekem is kezd kínossá válni, hogy folyton azt csapnak mindenbe. Ez ma már nem számít különleges szósznak, sőt, csomó állandó termékben is benne van, arról nem is beszélve, hogy krumpli mellé is kérhető mártogatósnak az összes láncban.

Amúgy nem tűnik rossznak a cucc, ha mondjuk nem a hazai üzletág 25. évfordulóját ünnepelnék vele, hanem csak simán egy BBQ promó tagja lenne, tök jó lenne. De nem az. A szendvicsben egy elég vastagnak tűnő panírozott csirkehúspogácsa van, sajt, paradicsom, jégsaláta, bacon. Szószból viszont kettőt kapunk, BBQ Bullt és sima McChickenest (amire én mindig azt hittem, sima majonéz).

bbqmax.PNG

A promók szinte mindig két burgerrel futnak, nincs ez itt sem másként. Az előző felvonásból megmaradt a borsos sajt miatt általam nagyon kedvelt BBQ Max, ha nincs kedvetek csirkülni, és a nyaralás miatt lemaradtatok róla, érdemes bepróbálni.

Ezen kívül megújult a gyorsétteremlánc honlapja, érdemes felkeresni, mert nem csak a szokásos promókról meg ilyenekről vannak fenn infók, hanem elolvashatjátok pl. a Big Mac történetét, vagy közeli Mekiket kereshettek, és a termékekről is több adat van, tápérték adatok meg mindne, ezen a téren már tényleg nem lehet panasz rájuk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr266306245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása