Avokádós Whopperekkel támad a Burger King

2013. szeptember 12. - Feiertag Erik

Pontosabban támadt, ugyanis kedd óta él a promóció, mely két újrázó Whoppert, és egy újrázó sültkrumplit tartalmaz. Gyakorlatilag egy az egyben megismétlik a három évvel ezelőtti California Heteket, csak ezúttal az Azték konyhát választották témának.

2065.jpg

Whopper GuacaBeef: Vagy más néven California Whopper, a szendvics, ami annak idején 5/5-öt ért nekem. Mivel a régi posztban nincs egy kép sem, úgy döntöttem kipróbálom most is. Érdekes lesz mennyit változott az ízlésem (gyanítom messze nem fog ilyen magas pontszámot kapni). A burger amúgy nem rossz, csak épp a szószokat leszámítva az összetevők teljesen megszokottak, bár ahogy már leírtam párszor: a kevesebb néha több. A szokásos Whopper kellékeken (marhahúspogácsa, saláta, paradicsom) kívül sajtot, bacont, valamint Guacamole és Cayenne szósz található meg a szendvicsben.

Whopper GuacaChick: Gyakorlatilag a fenti burger csirkés változatáról van szó, semmi más különbség nincs köztük. A hús szerencsére nem pogácsa, hanem grillezett, így a KFC Brazer vonalával kíván versenyre kelni.

A sültkrumpli neve is átesett egy kisebb alakításon, az akkor Twister burgonya néven futó terméket ezúttal Tornádó burgonyaként keressétek. Ha már nagy menüt kér az ember, akkor érdemes erre pályázni mert jobb mint a sima sültkrumplijuk.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr186306229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása