California Hetek

2010. július 09. - Feiertag Erik

Épp, amint végeztem a BK előző prémium akciójával, meg is jelent az új, amely végre visszatér a megszokott formához. Két nagy szendvics, egyik marhahússal, a másik csirkehússal, és egy fura formájú burgonya.

California Whopper: A legutóbbi időszakos Whopper a mexikói volt, és azt nagyon eltalálták. Talán éppen ez vezérelte a BurgerKing szendvicstervezőit (?), amikor megalkották a California Whoppert. Az alapból megtartották a legjobb részeket (méret, hús, saláta, paradicsom), megspékelték néhány eleve választható extrával (sajt, bacon), majd az egészet feldobták kettő, azaz kettő darab öntettel. Az egyik egy enyhén csípős sajtszósz, a másik pedig egy savanykás avokádószósz. Ez így ránézésre 5/5, csak a avokádószósz esetleg bekavarni. Majd meglátjuk.

California Chicken Whopper: Ezúttal nem bonyolították túl a csirkés megoldást, egyszerűen kicserélték a marhahúst csirkére, és kicsit olcsóbban adják. A feljebb leírt tartalmat tessék ide is képzelni.

Twister Sültburgonya: És ha már gyorsan megoldották a csirkés burgert, akkor egy laza mozdulattal elintézték a krumplit is. Visszahívták nyugdíjából a csavart burgonyát, mely nem volt csalódás annak idején.

Röviden ennyi lett volna a BK új prémium akciója, a California Whopperről biztos lesz írás, a Twister Sültkrumpliról már volt, a csirkés megoldást meg majd meglátjuk. Jó étvágyat hozzá!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr296306664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása