Twister kollekció a KFC-ben

2022. június 09. - Feiertag Erik

Jó rég volt már olyan, hogy a csirkékkel foglalkozó, egyébként a nagyok közül szerintem a leginkább különleges lánc egyetlen termékvonalra fókuszál, azon belül is milyen rég volt már egy tartalmas Twister promóció. Valahol a KFC-nél is így lehettek vele, mert most kaptunk egyet.

kfc_twister_collection.jpg

Melynek keretében három különleges Twister ízvilágot kóstolhatunk meg magában, normál menüben (krumpli és üdítő vagy káposztasaláta) vagy Box kiszerelésben (5 csípős panírban sült csirkeszárny és burgonya).

Twister Hawaii Pizza: ananász, cheddar sajtszósz, ketchup, bacon és csípős panírban sült csirkemell tortillában

Tahini Twister: Tahini (szezám) szósz, szeletelt uborka, friss jégsaláta, kockázott paradicsom, pirított hagyma és csípős panírban sült csirkemell tortillában

Twister Teriyaki: Teriyaki szósz, majonéz, friss jégsaláta, rukkola, lédús ananász, cheddar sajt és csípős panírban sült csirkemell tortillában

Twister Classic: 2 darab csípős Strips csirkemell csík, lédús paradicsom, jégsaláta és majonéz tortillában

Van tehát visszatérő alapanyag, de akad újdonság is, szóval mindenki találhat neki tetszőt köztük szerintem. Fura hogy az alap biztonsági játékos bacon-bbq kombós kiadás most kimaradt, de ennek én még örülök is, mert hátha kicsit más ízek felé is kacsintgatnak a vendégek.

kfc_hawaii_pizza_twister_collection.jpg

Árban magában ilyen 1400-1600 körül indulunk, menüben 2000 forint körül kell fizetni, a Box kiszerelés pedig már 2500 felett alakul, azért nem írok pontosat, mert éttermenként eltérhet az árszabás.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fastfoodcentral.blog.hu/api/trackback/id/tr7217852231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása